Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem gázos ez?

Csak szerintem gázos ez?

Figyelt kérdés

Szeptemberben született kisbabánk a barátommal, és azòta az összes olyan csajt akire nyomult meg regen azt azòta folyamatosan nézegeti a facebookon.

De rank nincsen ideje.

Anyukàja szerint is teljesen normalis ez a dolog.

Azért tudom , hogy tetszettek neki, mert meg regen elmondta, de mindegyiket fikázta.

En hulye vagyok ?

2013. jan. 27. 12:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kérdőre vontam, aztán azt mondta, hogy jòban akar lenni a régi ismerőseivel, azért likolgatja a képeit.

Aztán erre azt mondtam, ha olyan jò ismerőseid akkor hívjuk meg őket vendégségbe, szívesen megismerem én is őket.

Azt mondta ok, hát szerintem nem ezt gondolta...

2013. jan. 27. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Nézd, én 32 éves vagyok. 2010-ben született kisfiunk, mikor olyan 6-7 hónapos volt a kisbabánk, észrevettem, hogy nagyon keresgél egy nevet a facebookon, de nem találja. Rákérdeztem kit keres, mondta, hogy egy lányt, aki régen tetszett neki, egyszer-kétszer találkozgattak még anno. Azt mondta csak kiváncsiságból keresi. Én nem mondtam semmit, mert nem akartam veszekedni, de nagyon rosszul esett. Végül nem találta meg a lányt, el is felejtődött az egész. Nincs köztünk semmi probléma, jól megvagyunk. De mégiscsak ott van az a De, mi lett volna, ha megtalálja?

Remélem a párod csak unalomból csinálja ezt, vagy még nagyon gyerekes, nem kortól függ.

Az én párom 29 éves volt, mikor az eset történt.

2013. jan. 27. 15:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor jò , hogy nem találta meg.
2013. jan. 27. 16:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor ez lehet, hogy egy férfitípis, akik megkerik a regi csajokat ha megszületett a baba.
2013. jan. 27. 16:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Típus
2013. jan. 27. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem te vagy a hülye, hanem a párod, meg az anyja is. Érdekes, hogy hirtelen hiper fontos lett megkeresni a régi csajokat.

És az ilyen közhelyek sajna nem passzolnak ide, hogy nem vakságot fogadott, mert nem véletlenül pillantotta meg az utcán, és nézte meg magának, hanem úgy keresgélte őket direkt.

Én eldumcsiznék vele erről.

2013. jan. 27. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!