Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kap valamilyen támogatást?

Kap valamilyen támogatást?

Figyelt kérdés
Fiam 30éves.A gerincével mütötték,hiányzik az egyik csigolyából egy darab.Hosszu távon nem tud menni,ülni feküdni...Munkaviszonya nincs sok..Munkát nem kap sehol.Idáig eltartottam,de ez már egyre nehezebb.Kérvényezhet valamilyen támogatást?Kérheti a TB fizetés átvállalását?
2013. jan. 27. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ha kap segélyt akkor alapból fizetik a tb-t is én úgy tudom. de biztos van más is amit meg lehet ilyen esetben igényelni. Sok sikert hozzá!
2013. jan. 27. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Helyi önkormányzatban lehet kérni lakásfenntartási támogatást ha kevés az egy főre eső jövedelem.

Igen ha bejelentkezik munkaügyire és kéri akkor az önkormányzat fizeti helyette a TB.

Esetleg ha olyan súlyos akkor le rokantosíthatják, de ahhoz még nagyon fiatal.

2013. jan. 27. 13:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!Holnap megyünk a családsegítő

önkormányzati kirendeltséghez.Nem tudom,hogy belekötnek-e hogy van autó a nevemen...de ez muszáj...ha menni kell valahová Neki vinnem kell:(...hiába 30éves..

2013. jan. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!