Hogyan tovább? (Lent)
Azt megtudom érteni ha ideges az adósság miatt és ezért netalán hangosabb de azt, hogy megüt szerintem nem megoldás semmire. Lehet igaza van az anyósnak és egy kis távolság megoldaná a helyretett.
Milyen adósságotok van? Lakáshitel, vagy autó mert ha ezek akkor inkább adjátok el és éljetek albérletben.
#6, tény, utólag el is gondolkodtam még a válasz elküldése után, hogy jobb lett volna azt írni, hogy "csak részben értek egyet az előttem válaszolóval", mert a gondolataid egy részével egyet értek. Az ilyen kitételekkel viszont egyáltalán nem, hogy "...Rettegést kell benne ébreszteni..." meg "...hanem értse meg, hogy neked most ezt kell tenned..."
Tenni szerintem egyet kell, mindkét félnek be kell látnia, hogy az életük most egy rossz irányba pörgő spirál, ami a szétesés fele erősíti önmagát, tehát közösen el kell dönteniük nagyon szilárdan, hogy ez így nem mehet tovább.
Ha ez a döntés megvan, akkor meg kell beszélni, hogy melyiküknek mit kell tennie, miben kell változtatnia azért, hogy ez a spirál megforduljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!