Ti békültök hamarabb vagy a párotok?
hát... a páromnak van esze, tehát ő veti fel előbb a békülés lehetőségét. De ha én belegázolok a lelkébe akkor kb 1,5-2 nap és már ott ölelgetem a párom, hogy ne haragudjon, mert nem bírom ki ha rosszban vagyunk, akkor sem ha miattam és ha szerintem megérdemelte.
De mivel ő ilyen higgadt és türelmes velem mit apa a hülye lányával azért nagyon nem szokott gond lenni.
mostohaapám mindkét gyereke nevelését elrontotta, nem szerette őket, vagyis inkább nem tudta kimutatni, nem kért bocsánatot, ha megbántotta őket, nem volt hozzájuk kedves szava, nem érdekelte őt a gyerekek érzelmei. ennek megfelelően a gyerekei sem érdeklődnek iránta, nem keresik, nem tartanak vele szoros kapcsolatot.
persze a fater őket hibáztatja, ők a rosszak, a hálátlanok.
engem szerencsére nem nevelt, mert anyám nem hagyta.
mostmár hiába beszélnénk vele ezekről, változtatni nem lehet a múlton, illetve még így sem látná be.
anyámmal is néha bunkózik, de abba nem szólok bele. bár gyakran beszélgetünk ezekről, max tanácsot adok. jó látni, h anyám mostanában kezd megerősödni, és kiáll magáért. nekem ez ösztönösen megy, és olyan párt választottam, akivel szemben nem kell harcolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!