Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megsértődnétek a helyemben?...

Ti megsértődnétek a helyemben? Igazam volt?

Figyelt kérdés
Jó lehet eltúloztam így utólag, de nagyon ideges voltam... Szóval el kellett utaznom egy másik városba ma, kérdeztem a párom, akivel amúgy együtt élünk, hogy mi lenne ha venne ki szabadnapot és jönne velem. Mondta, hogy nem, mert máskor is jól jön az a szabadnap. Oké, nem mondtam semmit erre, amúgyis csak egy ötlet volt. Erre jövök haza, ő korántsem dolgozik, hanem szabadnapot vett ki, és itt ült a házba két haverjával és ráadásul cigiztek, bent a lakásban... és mindemellett végig úgy csinált, mintha dolgozna. Olyan ideges lettem, hogy egytől egyig kidobtam őket. Jó lehet eltúloztam, de nem is az, hogy jól van jár ez neki, mert tiltva van a barátaitól vagy ilyesmi. Nem, mert mindennap találkozik velük. ebból is már nagyon elegem van , van hogy naponta 5 órára is eltűnik akár ezzel a haverral ....
2013. jan. 25. 16:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
29 éves... mondtam neki, hogy ha neki ez a fontosabb, akkor én elköltözök, de nem hiszi el, vagy nem is érdekli. Tényleg nem csinálunk soha semmit, én nem is találkozok senkivel sem, csak itthon vagyok, ha meg mégis arról van szó, hogy elmegyek valahova, akkor én tuti valami pasival akarok találkozni és ezt hallgatom egésznap, aztán mondogatja, hogy érezzem jól magam azzal a valakivel....
2013. jan. 25. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekli hol vagy és kivel, akkor minek vagy még vele? Nem szeret! Hagyd el, találsz majd olyat aki megvecsül!
2013. jan. 25. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, de szerintem ne ragozd ezt tovább. Nem kell ide panaszregényeket írni. Ha nem tudsz valakivel együttélni, akkor lapát és keress egy magadhoz valót.
2013. jan. 25. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem teljesen igazad volt. Ne haragudj, de elég gáz a párod! Miért kell hazudnia? Ha igazán őszinte lenne, azt mondta volna, hogy figyelj, nincs kedvem most veled menni, dolgozom sokat és nekem is jár egy szabadnap, úgyhogy amig te elmész ügyet intézni, addig én találkozom pár haverral és lazítunk egy kicsit. De az sem normális, ha mindig a haverokkal lóg és veled nem foglalkozik. De ha bevallotta volna, legalább nem hazudott volna. Szerintem nem vagy túl fontos neki, valahol a sor végén kulloghatsz a fontossági listáján. Te tudod, hogy ezt szeretnéd, vagy azt, hogy az első legyél. Hidd el, biztosan lenne olyan pasi, akinek Te vagy a legfontosabb. Én is azt hittem, hogy nincs ilyen, és DE! Van!
2013. jan. 25. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam a lányregényedet és megmondom őszintén: fogalmam sincs mit keresel még mellette. Mit zsarolgatod elhagyással, ha tök mindegy mit tesz te úgyis vele maradsz? Ez olyan dedós viselkedés! Tudja, hogy ezek csak üres szavak és te úgyis hazavárod. Hazudhat, bulizhat, haverokkal csavaroghat... Aki meg azon lovagol, hogy minek mész valahova, biztos megcsalod, jó szórakozást a másikhoz... megjegyzéseket tesz és közben el-eltűnik nem a hűségről híres és így palástolja kimaradását.

Először sajnáltalak (valahol még most is) a történtek miatt, de az olvasottak alapján egyre jobban úgy gondolom, hogy megérdemled, mert nem teszel ellene, csak jár a szád és a megnyilvánulásaid alapján "butácskán" viselkedsz a barátoddal együtt.

2013. jan. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!