Anyám miért nem akart soha új gyereket?
Figyelt kérdés
Egyke vagyok, természetesen. Mindig azt mondta, "isten ments", hogy újra szüljön és neveljen. Nem is emlékszik szinte semmire a terhességről, szülésről, kisgyerek és babakorom pillanataiból, nem tudja mikor születtem - ezekről mindig a nagyszülőktől kellett érdeklődni. Állítása szerint a terhes-has egy nagyon ocsmány dolog, és utálta a külsejét. Most 38 éves. Pasija van, de tőle se akar babát.2013. jan. 24. 16:56
11/11 anonim válasza:
5: rosszul tudod, és pontosan erről van szó.
Akár azért nem akarta az anyja, mert az úgynevezett Szűz Istennő Archetípusba tartozik, akár azért, mert egy önző nárcisztikus dög, aki csak az alakjával törődött, akkor is az a lényeg, amit írtam.
Akkor is az, ha nem tetszik, és akkor az, ha lepontozod.
Nem szándélkosan okozpok neki fájdalmat, de ha már felhozta a témát, őszinte leszek hozzá. Az őszinteség sokkal többet ér, mint a mismásoló hazudozás. Ő maga is pontosan tudja, hogy nemkívánt gyerek, hiszen le is írja, nem is értem, hogy miért velünk mondatja ezt ki.
Már régen pszichiáternél volna a helye, ha élni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!