Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mikor és hogyan sikerül...

Pasik! Mikor és hogyan sikerült nektek a "felnőni", felelőséget vállalni?

Figyelt kérdés

Párom (aki fiú, 20as évei végén) lelki válságot él át, teljesen megijedt 4 év kapcsolat után, hogy esetleg nem lesz képes felelőséget vállalni, hiszen imád bulizni, haverozni. Nem tudja elképzelni magát letelepedett nyugis férfiként, és most totál káosz lett a fejében és meg van rémülve.

Ezeket bevalotta nekem (aminek nagyon örülök, hogy így megnyilt). Csakhát nem tudom mit kéne tennem amivel segíthetek rajta. Probálom beszéltetni, és picit használ is talán, de nem túlságosan. Esetleg velem van a gond, már nem szeret? Bár azt mondja igen. Srácok, ti is átéltetek ilyet? És lányok, a ti pasitok? Utána rendbejöttek a dolgok?

2009. aug. 31. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:

29/F Hát volt egy kapcsolatom, amibe úgy éreztem, feltudok/tudnék nőni, ez tavaly volt.De vége lett. Hát mindenképpen komoly kapcsolat kell hozzá.Úgy hogy én még nem nőttem fel:) És milyen jó így!:)

Ha a 20-as évei végén van, már ki kellett volna nőni a bulizós korát.

2009. aug. 31. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:

nem kell szétválasztani a bulizást és a komoly kapcsolatot.

miért kéne pálcát törni? komoly ember nem bulilzhat, haverjai sincsenek? felnőni sosem fog, ha a felnövés és a besavanyodás ugyanazt jelenti.

de a bulizás és a felelősség nem ütik egymást. :)

2009. aug. 31. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz. És kicsit jobban belegondolva lehet ez a problémái forrása, hogy úgy érzi aki mondjuk rendes családapa, már nem mehet át este berugni a haverokhoz, csak marad az újságolvasás papucsban a tűzhely mellett esténként pipával a szájában. :)
2009. aug. 31. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
pedig de, mi a haversráccal simán nyomjuk néha reggelig, néha még az asszonya is jön, ha van ereje, pedig két kisgyerekük is van. :)
2009. aug. 31. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi is járunk haverozni, pedig házasok vagyunk, és ha gyerek lesz, akkor sem csak itthon töltjük majd a szabadidőnket! Mondjuk az a szerencse, h a haverok együtt öregszenek, és a programigényeik is együtt változnak. 20 évesen még együtt buliznak, csajoznak, 30 évesen geyütt kirándulnak a gyerekeikkel.
2009. szept. 1. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!