Adnátok ötleteket, vagy segítséget?
Azért mert jogilag kiskorú vagy, attól még lehet beleszólásod. Anyukád szerintem kíváncsi lenne arra, hogy te hogy érzel, nem hinném hogy nem érdekelné, csak azért mert nem vagy még 18éves.
Állj elé, mondd meg neki, hogy beszélnetek kell. Mesélj arról, hogy hogyan érzel.
Elmondhatod neki, biztos meg is hallgat, csak a megoldás nem biztos, hogy meglesz. Mert gondolom nem véletlenül élnek egy házban, még ha el is váltak. Az is lehet, hogy anyukád is szívesen elköltözne, csak nem megoldható, mert nem lenne hová mennetek. Lehet hogy közös a ház, így ha elmennétek, apukád nem biztos, hogy kifizetné anyukádat, anyukádnak pedig nem biztos, hogy van pénze másik házat venni vagy albérletet fizetni.
Azért erre is gondolj.
Mi is ilyen helyzetben voltunk anyukámmal, pontosan ezzel a háttérrel, amit írtam neked, de apám már olyan dolgokat művelt, hogy a híd alatt is jobb lett volna, így mindent hátrahagyva a nagymamámhoz költöztünk. Én már azóta férjhez mentem, nem élek ott, de anyukám még mindig az anyukájánál lakik. A közös házból anyukámat nem akarta kirendezni, így fel is gyújtotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!