Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek anyukám névnapjára?

Mit vegyek anyukám névnapjára?

Figyelt kérdés
Nem kell olyan válasz hogy a te anyukád ezért te ismered de hiába ismerem nem tudok neki mit venni kapott már tőlem telefont(igaz eztnem névnapjára) memória kártyát a telefonba,meghivtam moziba,meghivtam mkibe,dm-be mentünk vásárolni és én fizettem ,sólámpa,stb. szóval igazából már nem tom hogy mit vegyek neki a virág az tuti de még vmi csokit nem akarok mert az olyan alap szóval vmi érdekes ,hasznos vagy szép dologgal szeretném meglepni úgy 8000ft-ig köszi a válaszokat előre is
2009. aug. 31. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Én anyumnak névnapjára egy régi közös képünket kereteztettem be. Nagyon örül neki és bevitte munkahelyére, hogy mindig lássa, ha rossz kedve van, meg úgy általában is.

Amúgy nem fogsz sok szimpátiát kiváltani, ha úgy kezded a kérdést, hogy milyen válasz nem KELL. Ilyen stílusban.

2009. aug. 31. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet valamilyen szép cserepes virág is, vagy egy könyv a kedvenc írójától.
2009. aug. 31. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ha már 8000-ről van szó,csinálnék 1 ajándékcsomagot!

Mondjuk lila színűt,csupa milka,és még sok olyan van,ami lila színű,lila pillangókkal vagy virág kreációval!

Amelyik Szerinted szebb!

2009. aug. 31. 15:16
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat és még azért várok 5leteket
2009. aug. 31. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én tavaly befizettem egy teljes kozmetikai kezelésre. Nagyon tetszett neki. Vagy masszázs? /Idén azt kap :-)/
2009. aug. 31. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi az 5leteket de akinek van még azt szivesen meghallgatom :P
2009. szept. 1. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!