Mit készítsek anyukám névnapjára?
Tippeket és ötleteket várok. Nem szeretnék venni, mert az olyan személytelen. Inkább valamit magam csinálnék, csak azt nem tudom, hogy mit. Ebben kérném a segítséget.
Amúgy 15 éves lány vagyok ha ez számít.
Azt jó lenne tudni miben vagy jó.Rajz?Vagy egyébb kézügyesség?
Én kaptam már a lányomtól rózsát, amit ő rajzolt, (be is lett keretezve a falon van :D)Vázát, amite ő rajzolt üveg festékkel.
Te is ilyenekben gondolkodj.
Egy nagy - jó erős színű, kartonpapírra ragasztgass fel képeket az életetekből. Úgy csinálnám, hogy egy nagy, lombos fát rajzolnék, és az ágaira ragasztgatnám a képeket, aranyos megjegyzésekkel, vagy gondolat- szóbuborékokkal! A végén keress ki valami jó idézetet - névnapra - amit odaírsz alá!
Ha tudod, főzd/süsd meg neki a kedvenc ételét, ami könnyen elkészíthető, pl.: jégkrém, muffin, palacsinta, stb...
Palacsintatortát nagyon egyszerűen készíthetsz:
Kisütöd a palacsintát, megkened az egyiket lekvárral, a másikat kakaóval, a harmadikat fahéjjal, a negyediket dióval, és így tovább, majd egymás tetejére rakod! A végén olyan szeleteket lehet belőle vágni, mint az "igazi" tortából.
ANYUKÁDNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!