Mit tegyek, ha anyámék nem akarnak itthon hagyni egyedül 2 hétre és át kell költöznöm a szomszédhoz?
Érdekes, én lány vagyok, de annak idején nálunk mégsem volt ilyenből semmi, anyámék elvittek bevásárolni és szépen teli raktam a kosarat azzal, amit enni akarok míg egyedül leszek, ilyen gyorsan-könnyen készíthető mindenfélékkel, meg rendszeresen felhívtak, meg megmondták otthon kit hívjak, ha kell valami.
Szerintem az túlzás, hogy átköltöztetnek a szomszédhoz. Megértem, hogy féltik a gyereket, de én is úgy lennék vele, hogy ránézek a szomszéd gyerekére, meg jöjjön, ha kínja van, de hogy 2 hétre beköltöztessék hozzám, azért azt már nem.
Én asszem 21 voltam amikor először egyedül hagytak majdnem egy hétre. Jó volt, elvoltam, főztem, neteztem, filmeztem, mentem-ide oda stb. Igaz nyár volt. Két hétre egyszer mentek el, én 23 voltam.
De olyan is volt,hogy elmentek egy hosszú hétvégére én meg egy óra múlva itthon eltörtem a lábam...Nem vicc.Nem jöttek haza,mert messze voltak, a szomszéd vitt a kórházba, riadóztatni kellett haverokat rokonokat, hogy segítsenek. Fain volt. Gondolom ilyesmitől félthetnek ők is. Bármi szar jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!