Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha anyámék nem...

Mit tegyek, ha anyámék nem akarnak itthon hagyni egyedül 2 hétre és át kell költöznöm a szomszédhoz?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és anyámék elmennek Svájcba síelni 2 hétre. Én mondtam, hogy nem akarok menni, mert utálok vele, meg a nevelőapámmal lenni 3-asban, erre kitalálta az anyám, hogy akkor átküld a szomszéd csajhoz, meg a férjéhez, mert ő nem hagy egyedül egy nagy házban, nagyszüleim meg nincsenek. De 16 éves vagyok, mit kell ezt túlparázni? Nem akarok átköltözni, azt se tudom, mit csináljak ott, kész rémálom lesz!! Mit tegyek??
2013. jan. 22. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én lány vagyok, de annak idején nálunk mégsem volt ilyenből semmi, anyámék elvittek bevásárolni és szépen teli raktam a kosarat azzal, amit enni akarok míg egyedül leszek, ilyen gyorsan-könnyen készíthető mindenfélékkel, meg rendszeresen felhívtak, meg megmondták otthon kit hívjak, ha kell valami.

Szerintem az túlzás, hogy átköltöztetnek a szomszédhoz. Megértem, hogy féltik a gyereket, de én is úgy lennék vele, hogy ránézek a szomszéd gyerekére, meg jöjjön, ha kínja van, de hogy 2 hétre beköltöztessék hozzám, azért azt már nem.

2013. jan. 22. 15:08
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

Én asszem 21 voltam amikor először egyedül hagytak majdnem egy hétre. Jó volt, elvoltam, főztem, neteztem, filmeztem, mentem-ide oda stb. Igaz nyár volt. Két hétre egyszer mentek el, én 23 voltam.

De olyan is volt,hogy elmentek egy hosszú hétvégére én meg egy óra múlva itthon eltörtem a lábam...Nem vicc.Nem jöttek haza,mert messze voltak, a szomszéd vitt a kórházba, riadóztatni kellett haverokat rokonokat, hogy segítsenek. Fain volt. Gondolom ilyesmitől félthetnek ők is. Bármi szar jöhet.

2013. jan. 22. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem menj csak át 2 hétre, ha a pali úgysincs otthon k*rd meg a "csajt" oszt nem hisztizik.Vagy ha ezt nem akarod, akkor 3asban...
2013. jan. 22. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
én örülnék, ha a nevelőfaterom és az anyum síelni vinnének, 19 éves vagyok, sajnos egyszer se volt arra alkalom, hogy szülőkkel menjek kirándulni...nekem ez kimaradt az életemből, helyedben nem nyavalyognék, hanem mennék velül síelni
2013. jan. 22. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is azzal értek egyet, hogy beszéld meg, csak estére kelljen átmenned.
2013. jan. 22. 18:51
 16/18 A kérdező kommentje:
NEM fogok elmenni a szüleimmel. Mindegy, majd lesz valami remélem túlélem a 2 hetet.
2013. jan. 23. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Majd írj fejleményeket. :DD
2013. jan. 25. 20:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Na,amit az utolsó ír az kérem nagyon jó!Tényleg nekem ez eszembe sem jutott.Mondjuk ne menj át hozzájuk csak azért,hogy bámuld a tv-t meg a monitort.Segíts a házimunkába,menj el nekik bevásáolni ha megkérnek.Szerintem így ez jó:)
2013. aug. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!