Szerintetek ez megoldható?
Hogy hétvégén főzök 4-5 kaját, adagonként lefagyasztom (fasírtot pl csak ki kell sütni, de levest csak megmelegíteni), és egész héten nem főzök semmit?
Egy idő után annyi féle 1-1 adag kaja lesz, hogy csak na :D
Csinálja ezt valaki? Vagy elvetemült ötlet?
En csak 2 före fözök.
Heti egyszer megveszünk 6-8 db csirkemellett es csinalok hozza különbözö pacokat, szoszokat, pörköltnek keszitem elö.
Mondjuk a heti menü:
hetfö: gyros, zöldseggel, pitaval, tzatzikivel.
kedd: citromos, mezes hus, rizzsel
szerda: cezar sali
csütörtök: gyors pörkölt (hagyma megpirit, hus utana, pirospaprika, bors, fokhagyma, viz, 15 perc fözes es kesz is), kruplipürevel
pentek: hamburger sok salival
szombat: paradicsom leves, fasirt, sült krumplival
vasarnap: paradicsom leves, bolognai
Napi 15-20 percnel többet nem töltök a konyhaban, a pacokat, szoszokat vasarnap megcsinalom, nem lesz baja a husnak, ha 2-3-4 napig azik a pacban, a köretek hamar megfönek, a salatanak valot 10 perc alatt összevagom frissen, a megmaradt zöldsegböl köreteket is lehet csinalni barmikor. Bar mi mind a ketten kisetküek vagyunk es meloban ebedelünk igy csak a vacsin kell gondolkodni. Plusz a ferjem iszonyat valogatos, 2 nap egymas utan ritkan eszi meg ugyanazt, jobban szereti ha valami frissen van elerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!