A férjem folyton bámulja a nőket, ha elmegyünk valahova, és ez engem nagyon zavar. Mit tegyek, hogy ne idegesítsen?
ma 13:26
A les meg a megnéz nem ugyanaz,és ha ronda vagy akkor igen , megalázó, neked. (elvált) hisztikirálynők.
Kérdezd meg tőle, hogy "jó nő, ugye?"
Azzal nincs baj, hogy megnézi a nőket, arra van a szeme, de ha mellette vagy azért mégse már, csak ha valóban annyira jó nő, hogy még nekem nő létemre is meg kell néznem :) Egyszer láttunk egy nagyon szép lányt, szerintünk volt benne valami ázsiai hatás is, de csak szolidan. Azóta is úgy akarok kinézni :)
Házas sem vagyok, nemhogy elvált.
Ellenben van működőképes párkapcsolatom, ahol ha valami az egyik félnek rosszul esik, azt szabad megmondani, halkan és normálisan, de őszintén. És mivel szeretjük egymást, és nem akarunk a másiknak fájdalmat okozni, de még csak kellemetlen helyzetbe sem hozni őt sehol, senki előtt, ezért eddig mindent sikerült a fenti nyugodt, békés hangulatban megbeszélni.
Pont emiatt még egyszer sem emeltük fel a hangunkat a másikkal szemben, soha nem volt hiszti és rinya sem, hiszen elegendő kedvesen megkérni a másikat, hogy ne csinálja azt, ami rosszul esik.
Persze gyűjtögethetnénk a vélt vagy valós sérelmeinket hónapokig, érezhetnénk megalázva magunkat, ám azzal a megnyugtató tudattal, hogy lám, ezt is elviseljük a másiktól, aztán néha csapkodhatnánk tányérokat a földhöz, amikor már elszaakd a cérna, de az nem a mi műfajunk.
Ez a hűséget fogadott, nem vakságot duma meg akkora hülyeség!
Most ha hazaér és egy meztelen nő fekszik az ágyon és maszturbál, akkor ő nézheti?
Ez nektek, kedves "hűséget fogadott nem vakságot" emberek, nem esne rosszul??
Nyilván nem életszerű a példám, de strandon láttam már nem 1-2 f@szverő pasit. Most ha én ezeket leállok bámulni, akkor szerintem a párom jogosan csapná ki a balhét... Ahogy ellenező esetben én is.
Azért nem mindegy, hogy csak olykor-olykor pillant rá egy olyan nőre, aki amúgy az esete lenne, és mondjuk feltűnően szép, vagy minden puncihordozót hosszan stíröl, akár percekig is...Ez igenis megalázó, szerintem.
Ha ott van mellettem a párom, alap, hogy nem bámulok egy férfit sem hosszabban. Persze vannak olyanok, akiket futólag megnézek (a hosszú hajú, szakállas rocker fazonokat mindig is imádtam, ha egy elmegy mellettem, nyilván azért ránézek), de sosem pár másodpercnél tovább, és ha a páromat ez zavarná, akkor eddig sem nézném őket.
Ő ugyanígy megtisztel engem, nálunk ez alap.
Ha fontos vagy neki, akkor a férjed is visszavesz kicsit, csak mondd el finoman, mi zavar téged.
Érdekes, én másképp értelmeztem a kérdést, mint a többség.
"Mit tegyek, hogy ne idegesítsen?"
Vagyis mit tudok tenni én, hogy amikor ez történik, ne idegesítsem magam fel rajta? (Tehát a nélkül, hogy rá lennék utalva a másikra, akár megbeszéltük már, akár nem; akár lett foganatja, akár nem.)
Kezdésnek elolvasnám ezt a könyvet: [link]
(Megtaláltam on-line is.)
Persze, egy ideálist közelítően jó párkapcsolatban simán megbeszélnétek ezt, és meg is találnátok a megoldást közösen. Úgy érzem, ez itt most nem az az eset, mert a kérdező biztosan nem hülye, és ha ez a megoldás működött volna, akkor nem lenne itt ez a kérdés. Ezért arra tippelek: ez vagy nem működött, vagy ki sem merte próbálni.
"vagy nem működött, vagy ki sem merte próbálni"
Oké, de akkor az nem párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!