Ki érti a férfiakat? Aki igen, adjon tanácsot!
előző hétvégén együtt voltunk végig. két napig nálam volt. tudni kell, hogy ő külföldön él, és havonta egyszer jön haza. két éve kerülgetjük egymást, de csak most találkoztunk először. amikor elment tőlem múlthéten, akkor azt mondta, várja hogy találkozzunk legközelebb és nem akar elmenni, meg legközelebb magával visz. még mielőtt elhagyta az országot felhívott.
mondta hogy legközelebb egy hónap múlva találkozunk, és hogy mindenképp szeretné ha legközelebb is láthatna. nagyon aranyos volt. aztán rá két napra még beszéltünk... hogy hazaért-e, mi volt vele. aztán semmi.... eltelt egy hét és én írtam neki, hogy mi a helyzet, gondoltam, oké nem vagyunk együtt, mert ugye azért másik országban él, és ez elég nehéz, egyszer válaszolt, erre én reagáltam, ő már a következőre nem....
nem értem...azt mondta, hogy nem akar megbántani semmivel, de tudnom kell hogy ő most egy másik országban él, és mennyire más az élete.... ez most lerázás? amikor együtt aludtunk, azt mondta szeretlek...de én félek tőle, csak álmában mondta az egészet.... ki érti ezt???
Valoszinuleg van neki kint is mas. Majd hazautazas elott egy hettel lesz esedekes, hogy ujra jelentkezik.
Es hidd el, hogy jobb, hogy mar igy az elejen kiderult, meg nincsenek komoly erzelmeid!
Csak ne agyalj rajta, engedd el!
Egyértelmű, neked kötelező irodalom: Fejes Endre - Jó estét nyár, jó estét szerelem.
Ha nem szeretsz olvasni, ez is megteszi, mindenkinek ajánlom:
09:51 vagyok, nem nem jelentkezett azóta sem. Én úgy döntöttem, nem törődöm azzal, hogy ilyen mufurc lett, és írtam neki, ha van kedve, egyszer jöjjön el Mo-ra (sosem járt itt), de még csak nem is válaszolt.
Én meg azt gondoltam (pedig nem jellemző rám): fogalma sincs, mit veszített. Velem, és azzal, hogy nem jött el. Mert ha csak barátilag jött volna, akkor is nagyon jól érezte volna magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!