Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos szamotokra az...

Mennyire fontos szamotokra az eljegyzes, lanyok? Furcsa ahogy en gondolom?

Figyelt kérdés
Mi ket eve vagyunk egyutt. Kb egy eve dontottuk el, hogy barmi van nekunk egyutt kell megoregedni:) ekkor kezdtuk el beszelgetni az eljegyzesrol. a parom nagyon lelkes volt, es allandoan tema volt, puhatolozott, hogy mit szeretnek, meglepit vagy sem, stb...azota eltelt egy ev, s mikor felhozom a temat falra tudna maszni (pedig tudom, hogy ugyanugy vagy megjobban szeret!)...kozben egyetemistak lettunk, igy neki fix ideaja, hogy folosleges, mert ugysem egyutt lakunk, eskuvo is legalabb 3 ev...nekem pedig nagy almom mar az az eljegyzes...tudom, es nem is akarom rakenyszeriteni, mert nem is esne jol, pl h felhozom, hogy eljegyezhetnel ekkor ekkor, s akkor eljegyez...es tudom, hogy neki sem lenne az jo...meg is nagyon varom mar a pillanatot, errol almodom mar honapok ota...sokat jelentene nekem az a gyuru(nem ertekebol kifolyolag), hanem lelkiek miatt...tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is...mi a velemenyetek? 19-L
2009. aug. 30. 22:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

:)

koszi a valaszokat:) a parom arra var, hogy befejezzuk az egyetemet, es megertem:) megis nagyon vagyom mar ra:) csak ez volt a kerdes:)

koszi a valaszokat..

az meg ha eljegyez, tudja,hogy komoly, es nalunk egy eletre szol:)

koszi meg 1x:)

2009. aug. 31. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!