Mennyire fontos szamotokra az eljegyzes, lanyok? Furcsa ahogy en gondolom?
Figyelt kérdés
Mi ket eve vagyunk egyutt. Kb egy eve dontottuk el, hogy barmi van nekunk egyutt kell megoregedni:) ekkor kezdtuk el beszelgetni az eljegyzesrol. a parom nagyon lelkes volt, es allandoan tema volt, puhatolozott, hogy mit szeretnek, meglepit vagy sem, stb...azota eltelt egy ev, s mikor felhozom a temat falra tudna maszni (pedig tudom, hogy ugyanugy vagy megjobban szeret!)...kozben egyetemistak lettunk, igy neki fix ideaja, hogy folosleges, mert ugysem egyutt lakunk, eskuvo is legalabb 3 ev...nekem pedig nagy almom mar az az eljegyzes...tudom, es nem is akarom rakenyszeriteni, mert nem is esne jol, pl h felhozom, hogy eljegyezhetnel ekkor ekkor, s akkor eljegyez...es tudom, hogy neki sem lenne az jo...meg is nagyon varom mar a pillanatot, errol almodom mar honapok ota...sokat jelentene nekem az a gyuru(nem ertekebol kifolyolag), hanem lelkiek miatt...tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is...mi a velemenyetek? 19-L2009. aug. 30. 22:28
11/11 A kérdező kommentje:
:)
koszi a valaszokat:) a parom arra var, hogy befejezzuk az egyetemet, es megertem:) megis nagyon vagyom mar ra:) csak ez volt a kerdes:)
koszi a valaszokat..
az meg ha eljegyez, tudja,hogy komoly, es nalunk egy eletre szol:)
koszi meg 1x:)
2009. aug. 31. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!