Éreztétek-e már, hogy elszalasztottátok életetek "lehetőségét"?
Ezalatt most párkapcsolatra gondolok, de bármit írhattok.
Én most vagyok ilyen helyzetben. Volt egy kedves úriember, aki komoly szándékkal udvarolt nekem, de egyszerű fiatalkori fellángolás miatt elutasítottam őt. Aztán most, pár évvel később döbbentem rá igazán, hogy kit is szalasztottam el. Egy kedves, toleráns férfit, aki nem emelné fel a hangját semmiképpen rám, aki talpig úriember -gyakran túlzásokba is esve :) - aki mindig abban járna, hogy kedvemre tegyen, aki őszintén szeretne, akinek olyan ideális férj megjelenése, anyagi háttere és hasonlók lenne... Kár emiatt aggódnom? Nem vagyok anyagias, ne erre gondoljatok. Csak az azutáni párkapcsolataim alatt igazán rádöbbentem, hogy ő lett volna az, aki igazán nőként, szeretett lényként kezelt volna. Más is volt így?
Gimiben volt egy srac, aki nagyon szimpatikus volt nekem...de elso pillanattol, hogy meglattam. mindent szerettem rajta az illatat, a hajat, a szemet, az illedelmesseget, a joindulatat, az intelligenciajat...huh ezek az emlekek! :( ket even at neztem, de csak messzirol...mivel eleg felenk lany voltam. egyidosok voltunk de O egy evvel hamarabb ment suliba....soha nem mutattam elotte mennyire odavagyok erte, csak egyszer, de nem vett eszre, igy csendben maradtam. egyszer sirtam igazan lelkembol miatta, mikor kicsengettek es rajottem soha nem fogom mar latni...
azota ket ev telt el, es talaltam valaki mast, akit igazan szerethetek, es itt van nekem, Ot mar nem szalasztottam el...megtanultam, hogy az eletben mindig meg kell ragadni az alkalmat kulonben tul keso lesz...
nem éreztem még ezt.
ha vele lennél, lehet már utálnád. csak azért tűnik most így, mert megmaradt gondolati síkon.
ha megtalálod az igazit, akivel minden klappol, azt nem fogod elengedni.
Nekem udvarolt egy nagyon szimpatikus srac, fogalmam sincs, miert nem mentem bele. Nem volt ramenos, vart.
Akkoriban ugy emlekszem nem akartam tartos kapcsolatot, mert egy nehez szakitason voltam tul. Gondoltam majd kesobb.
Es nemregen autobalesetben meghalt, 30 evesen.
Ugyhogy vegyes erzelmekkel vagyok teli, talan elszalasztottam, de talan sokkal jobb igy :( Sajnalom ot nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!