Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek-e már, hogy elszalas...

Éreztétek-e már, hogy elszalasztottátok életetek "lehetőségét"?

Figyelt kérdés

Ezalatt most párkapcsolatra gondolok, de bármit írhattok.

Én most vagyok ilyen helyzetben. Volt egy kedves úriember, aki komoly szándékkal udvarolt nekem, de egyszerű fiatalkori fellángolás miatt elutasítottam őt. Aztán most, pár évvel később döbbentem rá igazán, hogy kit is szalasztottam el. Egy kedves, toleráns férfit, aki nem emelné fel a hangját semmiképpen rám, aki talpig úriember -gyakran túlzásokba is esve :) - aki mindig abban járna, hogy kedvemre tegyen, aki őszintén szeretne, akinek olyan ideális férj megjelenése, anyagi háttere és hasonlók lenne... Kár emiatt aggódnom? Nem vagyok anyagias, ne erre gondoljatok. Csak az azutáni párkapcsolataim alatt igazán rádöbbentem, hogy ő lett volna az, aki igazán nőként, szeretett lényként kezelt volna. Más is volt így?

2009. aug. 30. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen én voltam ugyanigy, ureiember vcolt, mindent megadott volna nekem 3 honap volt a kapcsolat, csak 1 baj volt volt ott 20 év!!! köztünk, 3 hona
2009. aug. 30. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:
honap csodaszép vol, de akkor feltette a kérdést, hozzá megyek-e, én nemet mondtam, mert csak "20" voltam, azota sok év eltelt de lehet sajnálom , de azota boldog család van mellettem, lehet jo lett volna, lehet nem nem tudom!!! nagyon szerelmes voltam bele, de ö már nincs !!!!
2009. aug. 30. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Gimiben volt egy srac, aki nagyon szimpatikus volt nekem...de elso pillanattol, hogy meglattam. mindent szerettem rajta az illatat, a hajat, a szemet, az illedelmesseget, a joindulatat, az intelligenciajat...huh ezek az emlekek! :( ket even at neztem, de csak messzirol...mivel eleg felenk lany voltam. egyidosok voltunk de O egy evvel hamarabb ment suliba....soha nem mutattam elotte mennyire odavagyok erte, csak egyszer, de nem vett eszre, igy csendben maradtam. egyszer sirtam igazan lelkembol miatta, mikor kicsengettek es rajottem soha nem fogom mar latni...

azota ket ev telt el, es talaltam valaki mast, akit igazan szerethetek, es itt van nekem, Ot mar nem szalasztottam el...megtanultam, hogy az eletben mindig meg kell ragadni az alkalmat kulonben tul keso lesz...

2009. aug. 30. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
folyamatosan ezt érzem. :)
2009. aug. 30. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor. Egyszer egy sashegyi villát egy mérnök "utánfutómtól", Utána egy 3 hetes japáni turista utat, pedig csak "kedvesnek" kellett volna lennem az irodánk egyik vendégével. Azt követően egy 30/!!!/ milliós örökséget, mert annyira utáltam a pasit, hogy NEM BONTOTTAM FEL azt az ajánlott-expres levelet, amelyben a végrendelet az én nevemre szólt. Legutóbb egy telefonos műsorba betelefonáltam a jó válasszal és mikor bekapcsoltak, nem mertem beleszólni a telefonba, annyira meglepődtem. Itt 400.000.-ft-ot vihettem volna el.
2009. aug. 30. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:

nem éreztem még ezt.

ha vele lennél, lehet már utálnád. csak azért tűnik most így, mert megmaradt gondolati síkon.

ha megtalálod az igazit, akivel minden klappol, azt nem fogod elengedni.

2009. aug. 30. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
azért a 30 millió az meleg. én már csomóznám a kötelet.
2009. aug. 30. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
jaj. énis egy telefonos műsorba betelefonáltam, de nem mertem beleszólni, pedig 100 000-et nyerhettem volna, ami jó lett volna, mert akkor nagy szükségem volt rá.
2009. aug. 30. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem udvarolt egy nagyon szimpatikus srac, fogalmam sincs, miert nem mentem bele. Nem volt ramenos, vart.

Akkoriban ugy emlekszem nem akartam tartos kapcsolatot, mert egy nehez szakitason voltam tul. Gondoltam majd kesobb.

Es nemregen autobalesetben meghalt, 30 evesen.

Ugyhogy vegyes erzelmekkel vagyok teli, talan elszalasztottam, de talan sokkal jobb igy :( Sajnalom ot nagyon.

2009. aug. 31. 09:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Többször disszidálhattam volna, nem is akárhogyan. Először a férjemnél maradhattam volna az akkori Ny-Németországban, másodszor a bátyámnál Kanadában. Mind a két esetben a kötelezően itthon hagyandó kislányom miatt nem tettem. A sors iróniája, hogy nagyon csúnyán viselkedett velem. Biztos többre vittem volna bármelyik országban.
2009. aug. 31. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!