Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes az alkoholista exemen...

Érdemes az alkoholista exemen bosszút állni?

Figyelt kérdés

Én 33N ő 38F. 2 évig voltunk együtt. Bántott, fizikailag és lelkileg is, lehúzott anyagilag, megalázott stb. Aki volt ilyen helyzetben, tudja milyen.

És most ő dobott, ráadásul nagyon bunkó módon, ami rettentően bántja a hiúságom.

(Mielőtt kérdeznétek illetve lehülyéznétek: azért voltam vele ennyi ideig, mert van egy kedves, normális énje is. Plusz folyton ígérgetett én meg hittem neki. Azt az énjét szerettem és az hiányozni is fog.)

Most nagyon dühös vagyok, önbecsülésem a padlón, nagyon fáj, hogy ez lett, és hogy bunkó módon ő dobott el, mikor már nem volt rám szüksége.

Szóval álljak valahogy bosszút, vagy majd amikor megint bepróbálkozik, akkor küldjem el elegánsan a pi..ba? A második lenne szebb, de most forr bennem a düh...

2013. jan. 20. 13:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Állj bosszút úgy, hogy nem foglalkozol vele többet. Hidd el, az lesz a legidegesítőbb neki, ha látja, hogy jól érzed magad. Ha bosszút állsz azzal csak lejáratod magad szerintem, azt jelenti, hogy még mindig, ezek után is érdekel téged és foglalkozol vele.
2013. jan. 20. 18:32
 22/24 A kérdező kommentje:

Utolsó: tökéletesen igazad van, azt már észrevettem, hogy bosszantja, ha nem foglalkozok vele.

Még mindig pocsék érzés, ami történt, de már meggyőztem magam, hogy jobb lesz így! Méltatlan ez hozzám, csak lehúz...

Köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat segítettetek!

2013. jan. 20. 20:47
 23/24 anonim ***** válasza:
74%

menj bulizni, kirándulni, városba sétálni, csináljatok a csajokkal sok olyan képet, amiről süt, h boldog, nyugis, csinos vagy, és tedd az arcába FB-on :) persze ne neki címezve, csak úgy a profilodra.

esetleg beletűzhetsz pár fotót, amin helyes fickókkal mosolyogsz a kamerába :D

foss a fejére jó magasról, az alkoholista a legundorítóbb állatfaj. örülj, h megszabadultál tőle, és tanulj az esetből.

2013. jan. 21. 02:11
 24/24 anonim ***** válasza:
22%

Tegyél rá magasról!

Nem éri meg lesüllyedni az ő szintjére! Mutasd meg neki, hogy te vagy valaki!

2013. jan. 21. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!