A nővérem megőrült! Mit tehetnék? (Kicsit hosszú! )
A nővérem 30 éves múlt,és sajnálatos módon véget ért pár hónapja egy hosszú kapcsolata.
Most újra itthon él a szülői házban,ahol én szintúgy.
Tegnap egy felettébb furcsa beszélgetésbe kezdett,mikor este ketten vacsoráztunk. Azt mondta,ő nagyon vágyik már egy gyerekre.Ezt eddig senkinek még a volt párjának sem merte anno mondani,de így érez.Mondtam neki,hogy fiatal még,csinos is,majd jön az életében úgyis valaki,akivel minden jó lesz és boldogok lesznek és lesz baba is.
Aztán ezután a véleménykinyilvánítás után jött a java a részéről.Azt mondta,ő nem akar pasit,neki csak gyerek kell!
Nem tudtam mire vélni a dolgot.Mondta,hogy ő eltervezte az egészet. Elmegy szórakozni,ismerkedik,összeismerkedik valakivel (sosem ment neki nehezen az ismerkedés,mert nagyon csinos és tanult nő)akivel el lesz,de csak szexet akar,és addig lesz együtt a pasival,míg teherbe nem esik! Ha ez egy hét akkor egy hét ha 2 hónap akkor annyi,aztán dobja a pasit és nem is tájékoztatja arról,hogy ő terhes!
Mondtam neki,hogy nem normális,ha ilyeneken gondolkodik,mert ezek a dolgok nem így működnek,nem lehet egy pasit "használni". Meg egy gyereknek apa is kell,mit mondd majd neki,hol van az apja?! És a legborzasztóbb,hogy ezt csakis magáért teszi,hogy az ő kívánsága teljesüljön és nem az a fontos,hogy a babának mi lenne a jó!
És én most teljesen kétségbe estem,mert ő ilyen,amit a fejébe vesz azt véghezviszi,így volt ez mindig! És nem tudtam rá észérvekkel hatni. De a legszörnyűbb,hogy azt mondta,majd meglátja az exe,hogy van aki "csinál neki" gyereket,ha már az ex nem akart.Mert ezért ment tönkre a kapcsolatuk,mert a volt pasija egy év után korainak találta a gyerek dolgot,-megjegyzem jogosan,mert egy év alatt nem lehet senkit megismerni,sőt több év alatt sem igazán- de tesóm meg erősködött.
Én most teljesen padlón vagyok,mert tudom,milyen a nővérem és biztos ha valaki nem állítja le,megteszi ezt a buta,szánalmas,önző lépést!
Mit tegyek? El kéne vinnem szakemberhez,aki fejben kicsit helyretenné,de hallani sem akar róla. Én meg rettegek és aludni sem bírok,hogy a testvérem most készül tönkretenni minimum 2 ember életét.A sajátját és a meg sem született babáét.
Segítsetek légyszi,adjatok tanácsot,mert nem tudom,mit tegyek!
26N
21-es. Nem azért van ennyi elcseszett gyerek mostanság, mert apa nélkül nőnek fel, te nagyon is tévedsz!!!!
Azért van ennyi idióta gyerek, mert ennyire idióták a szülők és NEM NEVELIK A GYEREKEKET! Hívhatjuk kulcsos gyerekeknek is, akiknek a nyakába teszik a kulcsot, menjen ahova akar, majd vacsorára érjen haza. De hívhatjuk TV és video játék bajnokoknak is, akiknek azért engedik a szülők a "kockulást" mert addig sem kell velük törődni!
Ugye a törődés és nevelés szó alatt nem azt értjük, hogy kaját lökök elé és meleg lakás van a feje felett!
Na,hát látom,sokak szerint jól fog cselekedni a testvérem! Hát gratulálok azoknak,akik így látják! Nyilván jó lesz annak a gyereknek,ha soha nem fogja ismerni az apját! 30 évesen meg simán találhat olyan pasit akivel megtalálja a boldogságát és a mai világban közel a 40-hez szülni sem akkora csoda! Ha kamuszagú ha nem,lehet abból a filmből vette az ihletet,nem tudom,én nem láttam! És igenis aggódom a testvéremért,bocsássa már meg a világ!
Köszönöm mindazok válaszát,akik nem a tipikus begyöpösödött "ősanyák",hogy gyereket mindenáron!
Továbbiakban nem kívánok a válaszokra reagálni! Elég baj a világban a sok gyereknek,hogy ilyen nők szülik őket,mint itt sokan!
Sziasztok!
csak azért tetted fel a kérdést, h a másképp gondolkodókat el tudd küldeni a búsba?
sztem nem az ősanyákkal van a baj, hanem az ilyen mindenbe belepofázó nőkkel, akik nem hagyják, h a másik ember a saját elgondolásai szerint élje az életét.
30 éves, bizonyára látott már egy s mást a világból, nem kell anyáskodni felette.
könyörgöm, fogd már fel, h sokan apával együtt tervezik felnevelni a gyereküket, de még nekik sem mindig sikerül. nehogymár mindenki szemét szívtelen anya legyen azért mert egyedül kellett a szülői szerepben helyt állni.
szakemberre neked lenne szükséged, akitől megtanulnád, hogy más dolgába nem illő beleszólni. ha már a szüleid ezt elfelejtették közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!