Elvált szülők gyerekei! Ti hogy oldottátok meg a szalagavatót?
Unokatesóméknál volt ilyen szitu. A szalagavatóval nem volt gond, mert csak két ember mehetett. Egyértelmű volt, hogy apa és anya, ennyi.
A ballagási kaja viszont össznépi volt, elég gáz lett volna, ha az anyja bemutatja az ex férj családjának az új csávóját is, így belátta, hogy jobb ha nem hozza.
Én is megkérném őket, hogy hagy szóljon ez rólam. Megbeszélném anyu párjával, hogy ne haragudjon, ez nem neki szól, bírod őt, de szeretnéd, hogy apukád ott legyen és azt is, hogy anyukád. A többit meg oldják meg egymás között és ki is szállnék a témából. Ha nem tud valamelyik engedni, apud, vagy anyud, akkor a helyedben már őszintén lesz*rnám ki jön és ki nem, csak legyünk túl rajta...
Egy-két hónappal ezelőtt még nekem sem lett volna kérdés, anya jött volna, de apukám meg annyira próbálkozik, már eltervezte, hogy majd előtte nap felhívja anyát, hogy legalább most viselkedjenek normálisan egymással, meg hogy majd hoz sütit, ilyenek.
A ballagás is úgy lesz megoldva, hogy mivel anya kikötötte, hogy apa nem jöhet, ezért egyikkel ebéd, másikkal vacsora...
Szerintem a szülőknek kéne ott lenniük, nem anyukád barátjának. Bár azt azért fel nem fogom, hogy anyukád hogy mondhat olyat, hogy ha a párja nem jöhet, akkor ő se jön.
Mondjuk azt sem venném szívesen, ha apám ott hőbörögne, mert mondjuk megint beiszik előtte, ki tudja, 3 hét még nem a világ. Ha apád nem akar jönni, mert ott lesz az új pár, akkor ne is jöjjön, mert lehet, csak balhé lenne.
Baromi nehéz... Szeretném ha az apámmal táncoltatnék, mással nem is lennék hajlandó, viszont tényleg félek attól, hogy mi van, ha lerészegedik előtte.
Kész idegroncs vagyok már, 6 éve ez megy, már szeptember óta ezen parázok, hogy mi lesz szalagavatón.
A másik meg, hogy muszáj egy asztalhoz ülniük sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!