Osszevesztem anyammal. Mit tegyek? Ki a hibas?
A szuleim mar egy ideje kulon elnek kb 200km-re egymastol. Ugy beszeltuk meg, hogy elmegyek apamhoz ma delutan es ott leszek hetvegen de anyam azt mondta,hogy ma inkabb ne menjek sehova, elkezdtem keresni a kocsim kulcsat de eldugta es nem adja vissza. Nincs hozza joga ezert elkezdtem neki mindenfelet mondani. Elmentem otthonrol gyalog, utana hazamentem hogy hatha meggondolta magat de csak veszekedtunk meg egyet es eleg csunya dolgokat mondtam neki, elkezdett sirni ,ravagtam az ajtot es eljottem. Ma mar nem megyek haza. Most kicsit szegyelem magam de szerintem nincs igaza. Megigerte.
18/F
Azért anyaként nem értem, miért gondolja mindenki, hogy csak az anyának lehet igaza?
Ismerek személyesen önző anyákat, sosem biztos, hogy a hó miatt féltette... nem tudhatjuk, hol lakik a kérdező, itt pl. egész nap az eső esett.
Viszont: attól még az anyád, megválogathattad volna a szavaidat!
Menj haza, kérj bocsánatot, de csak azért, amiért úgy érzed, hogy kell! Többért nem! Beszéljétek meg, miért nem akarta, hogy menj, ha úgy látod, elfogadhatóak az érvei, akkor fogadd el!
De ha önzőségből mondta, akkor inkább költözz apukádhoz, amennyiben megteheted!
De egyet ne felejts! Ha emiatt nem álltok többet szóba egymással, akkor 20-30-40 év múlva, amikor meghal, soha nem fogod magadnak megbocsájtani!
14. válszoló.Én pedig gyerekként (14!!!!) łrtam mindezt.Mindenkinek más a véleménye.Ott kellett volna legyünk ahhoz,hogy tökéletes véleményt tudjunk mondani.így Gyakorikérdéseken keresztül,nem biztos,hogy minden úgy jön le,ahogy történt erdetileg :)
#11vagyok
Valami vicc egyesek hozzáállása :D
Aggódhat anyuka akárhogy, arra nincsen joga hogy indokolatlanul eldugja a nagykorú fia kocsikulcsát.
Mi az hogy nem mondja meg miért ne menj el?
Ha aggódik, mondja azt hogy mert hó van kint b@zdmeg.
Ha apukával akar kiszúrni, mondja azt. De ilyen nincsen.
Azt meg hogy kiabáltál vele, el lehet nézni.
Én sosem voltam egy idegbajos ember, de egyszer anyám valami meglepetést készített elő nekem a konyhában, és megkérte nővérem hogy tartson bent a szobában.
Persze hogy az észlény amikor ki akartam menni elállta az utamat, nem talált ki semmi indokot, egyszerűen nem engedett ki.
5 perc múlva üvöltöttem vele mint a sakál, úgy felidegesített...
Ha anyuka nem akar ilyen helyzetbe kerülni, tanuljon meg kommunikálni ember módjára, és ne dugdossa el a dolgaidat mint egy 5 évesnek.
Mondd meg neki hogy nem akartad megbántani, de legközelebb ne idegesítsen fel ennyire.
Egyszer én is összevesztem anyukámmal! 9 hónapig nem beszéltünk! Aztán lett volna 6 hónap rá hogy megbeszéljünk mindent de nem volt rá alkalom. Most ez a kedvenc zeneszámom! :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!