Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elküldhet apám anyámhoz, ha...

Elküldhet apám anyámhoz, ha neki vagyok ítélve? Csak azért mert megmondtam a véleményem, nem volt igazam?

Figyelt kérdés

Apámmal meg a nőjével éltünk én meg a bátyám. De a nő otthagyta mert megcsalta, utána meg mindig velünk volt baja, hogy lom van, nem csinálunk semmit. Egyik este nagyon ordítozott én meg mondtam neki, hogy ha nem csalná folyton a nőket, akkor most lenne aki takarítson meg főzzön. Erre felpofozott és elzavart anyámhoz meg a h.lye pasijához. Itt vagyok 3. napja, de ez a pasi egy alkoholista.

Bátyám meg röhög rajtam mikor neki is az a véleménye mint nekem csak lapít. Azt mondta kérjek bocsánatot, de most miért? Csak egy tényt közöltem.

2013. jan. 18. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abban igazad van, hogy nem kellett volna megcsalnia a barátnöjét. De ezt nem akkor és abban a helyzetben kellett volna a szemébe vágnod. Nyilvánvalóan csak meg akartad bántani, amiért leszidott. Úgyhogy nyugodtan kérj töle bocsánatot, amiért szemtelen voltál. Máskor, nyugodt körülmények között elmondhatod neki a véleményed.
2013. jan. 25. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Én biztos nem kérnék bocsánatot ilyentöl.
2019. júl. 5. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!