Ti mit vártok el az új párotoktól, milyen együttműködést, ha már van gyereketek? Túl nagyok az elvárásaim?
Fiatalon lettem terhes, 22 évesen, összeházasodtunk, de rájöttünk hogy még túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy eltávolodva éljük le az életünket, így mikor a kisfiunk 2 éves lett elváltunk. Ennek három éve. Nekem azóta nem volt hosszabb távú kapcsolatom, sőt mondhatni, hogy csak szexkapcsolatom volt. Az exem két éve jár együtt egy lánnyal. Vele nagyon jól kijövök, akár négyesben is szoktunk lenni, a baráti társaságunk is egy, mondhatni barátnők vagy. Szóval sosem volt gond abból, hogy féltékenykedne rám. Nekem is van egy ideje valaki az életemben, eleinte is láttam, hogy kicsit rossz szemmel néz arra, hogy tartom a kapcsolatot az exemmel, de úgy gondoltam csak meg kell ismerje. Az ex új barátnője is mondta, hogy azért az első hónapokban benne is volt egy kis nyugtalanság, a páromnál is el fog múlni. De inkább úgy érzem egyre erősödik. Például tegnap este hívtak, hogy elvinnék a fiunkat szánkózni, mennek mások is, ha gondoljuk mehetünk. A párom pedig mondta hogy ő nem megy velük sehova. Ha a fiamért megyek és ott maradok egy félórára, vagy az exem jön érte és iszik egy kávét akkor is kérdezősködik.
A fiamat elfogadta, szereti, tudom hogy ennek elégnek kellene lenni. Csak mivel látom, hogyan működik köztem és az exem-barátnője között a kapcsolat szeretnék valami hasonlót, hogy azért néha együtt is legyenek programjaink, a fiamnak is jó, ha együtt is tudunk lenni. És végülis a barátaimtól is "eltilt"
Egy barátnőm szerint viszont túl magasak az elvárásaim.
nem nagyok az elvárásaid
de adj neki egy kis időt még és beszélj vele
mond neki h te vele akarsz lenni őt szereted
de az exnek mindig lesz helye az életedben már csak a gyerek és a közös baráti kör miatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!