Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek baja az a barátnőm...

Minek baja az a barátnőm anyáéknak, hogy nem vagyok csóró? Most menjek a híd alá lakni, hogy nekik megfeleljen?

Figyelt kérdés

Azt mondják nem illek a lányukhoz, meg hogy kihasználom(???) Mindig beszólnak valamit. Az is bajuk, ha nálam alszunk, azt mondják náluk sosem megyek (nincs ott külön szoba) ha meg megyek akkor mindig úgy fogadnak h könnyű ilyen kocsival sétafikálni. Szóval semmi nem jó. Egyszer visszaszóltam, mert már tényleg unom h ez is téma, hogy könnyebb mint buszozni. Barátnőm szerint ezt nem kellett volna mert ők nem értik mire mondtam, arra hogy zavar amit dumálnak.

Meg barátnőmbe is próbálják belenevelni ha megyünk vhova akkor a saját részét fizesse, de így meg nem tudunk semmit csinálni.

Mi az eget csináljak, hogy ne szóljanak be? Járjak busszal, meg szakadt cuccba...

2013. jan. 18. 14:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

az emberek többsége azért normális

hát azért vannak idegbeteg,és irigy emberek,az én párom szülei is ilyenek,tehát nem egyedi a gondod,de meg kell tanulni kezelni őket

nem mész oda,ha neked sem szimpatikusak ők,ki kényszeríthet??

2013. jan. 18. 15:41
 22/24 anonim ***** válasza:
40%

Az embereket nem a pénzük alapján kéne megítélni hanem az alapján hogyan élnek hogy becsületesek e hogy mi van a szívükben. Bizonyára azért benned is van némi lenézés mert megszoktad a gazdagságot. Az a megszólítás hogy csóró alapjába véve elég lenéző. Ilyet nem szép mondani senkire.

Úgy vélem te egy elkényesztetett kölyök vagy akinek mindent a feneke alá toltak, és aki nem tudja hogy milyen a világ. Akkor most elmondom az emberek nem szeretik ha éreztetik velük hogy mások, az emberek nem szeretik ha valaki többnek képzeli magát náluk. Az emberek irigyek ha neked több van. De egyenlőre ha átmész bármilyen szegények is a lány szülei ők vannak otthon az ő házuk, te vagy a vendég neked kell alkalmazkodnod akár busszal mész akár kocsival. Ha meg nem tetszik ahogy beszélnek gondolom nyitva az ajtó el lehet menni.

2013. jan. 18. 21:51
 23/24 anonim ***** válasza:

Hát igen, volna még mit csiszolni a viselkedéseden. Ilyen stílussal később sem leszel nyerő - pláne vizsgán az egyetemen.

Szerintem egész egyszerűen ne vedd fel, amit mondanak. Benne van a viselkedésükben az irigység, de a tartózkodás is, és féltik a lányukat attól, hogy kihasználnád. Rosszul kezelik ezt az egész helyzetet ők is - meg te is.

Szerintem az a megoldás, hogy nem mentek oda aludni, hanem nálatok alszotok.

2013. jan. 19. 21:54
 24/24 anonim ***** válasza:

Hogy alakultak a dolgok? Érdekel..

20-as válaszoló voltam előtte.

2013. ápr. 19. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!