Minek baja az a barátnőm anyáéknak, hogy nem vagyok csóró? Most menjek a híd alá lakni, hogy nekik megfeleljen?
Azt mondják nem illek a lányukhoz, meg hogy kihasználom(???) Mindig beszólnak valamit. Az is bajuk, ha nálam alszunk, azt mondják náluk sosem megyek (nincs ott külön szoba) ha meg megyek akkor mindig úgy fogadnak h könnyű ilyen kocsival sétafikálni. Szóval semmi nem jó. Egyszer visszaszóltam, mert már tényleg unom h ez is téma, hogy könnyebb mint buszozni. Barátnőm szerint ezt nem kellett volna mert ők nem értik mire mondtam, arra hogy zavar amit dumálnak.
Meg barátnőmbe is próbálják belenevelni ha megyünk vhova akkor a saját részét fizesse, de így meg nem tudunk semmit csinálni.
Mi az eget csináljak, hogy ne szóljanak be? Járjak busszal, meg szakadt cuccba...
De!
A te magatartásoddal van a gond,meg a stílusoddal,én valahogy nem eszem meg,hogy csak azért vagy nekik unszimpi!
Én sem mondtam, hogy szakítani fogok, mert nem fogok, ő normális, szeretem, a szüleivel van bajom.
Soha nem mondták, hogy más lenne a bajuk vele, csak emiatt kapok beszólásokat, így nem tudok másra gondolni. Lehet voltam már a szemükben bunkó, pl. a buszos sztori miatt, lehet nem kellett volna, tényleg csak tettem rá egy lapáttal. De nem bírom, ha valaki beszól, ahogy szerintem mások sem.
Barátnőm hív, a szülei is tudnak róla ha megyek. Ha nem vagyunk ott is egy napot legalább a héten akkor meg az a bajuk, hogy nem látják a lányukat, meg hogy én nem nem akarok oda menni. Ami igaz, de ők tehetnek róla. Mint írtam, nálunk teljesen normálisan elvagyunk. A szobámba nem zavar senki, ha a családommal vagyunk normálisan elbeszélgetünk. Ők szeretik a barátnőmet. Miért is akarnék oda menni? De ha nem megyünk akkor meg az a baj, szóval menni "kell", ott meg elviselni, hogy vigyorognak rám.
ma 14:54
Nem szeretsz ott lenni?
Ki mondta,hogy kötelező,elmúltatok már 18 évesek nem!
"nem bírom ha beszólnak"
Pedig el fogod viselni,mert még sok ilyenben lesz részed!
Munkahely,suli stb.
A negatív helyzeteket tudni kell kezelni!
Van egy mondás: a szegénység nem szégyen. De az!
Volt a lányomnak egy "gazdag" barátja. Mondta, nem gond, ha
elhült az ebéd, megmelegítjük a mikróban. Nem volt mikrónk.
Figyelj a megjegyzéseidre. Lehet, egy-két elejtett szóból úgy érzik, lenézed őket.
A szegényebb emberben már benne van a gátlás, ha egy jómódú ember megy hozzájuk. Nincs kristálypohár, ami nálatok talán természetes. Nincs mosogatógép, vagy bármi,ami neked természetes. Ne itélkezz. Legyél szerény,
mert az, hogy a lány szegényebb, nem az ő szégyene.
Te jobb módú vagy, az pedig nem a Te érdemed.
Neked kell alkalmazkodnod. Fordított helyzetben jönnél rá,
nem könnyű elfogadni (főleg a mások gazdagságát látva)
hogy bizony, csak ennyire vitték az életben.
Ha egy kicsit is érezteted, vesztes vagy. Nem csak az ő szemükben. Másokéban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!