El szeretnék szökni itthonról, a gyerekekkel, de egyszerűen nem tudom hogy, mert minden lépésem figyeli a beteg féltékeny férjem. Mit találjak ki, hova megyek a gyerekekkel?
"minden lépésem figyeli a beteg féltékeny férjem"
Most itt névtelenül megmondhatod az igazat, hogy szoktad-e megcsalni??
Van rá oka, hogy féltékeny legyen?
Jellemző. Egy szerencsétlen anya segítséget kér és egyből azt hozzátok ki belőle, hogy ő a hunyó, ő a szemétláda, ő tette ilyenné azt az ártatlan férfit. Szánalmas.
Én voltam ilyen kapcsolatban. SEMMI oka nem volt a féltékenységre, mégis bántalmazott, követett, késsel kergetett a lakásban. Később kiderült, hogy ön-és közveszélyes skizofréniában szenved. Persze ez is nyilván az én művem volt, hiszen nő vagyok...
Nem szeretnék véleményt alkotni,illetve tanácsot adni kérdező,én azért pár válaszra kíváncsi lennék:
-szokott bántani?
-csak azért szeretnél lelépni,mert betegesen féltékeny?
-nem tudnád megbeszélni vele
Ha durva a párod,menekülj,akkor viszont én is azt javaslom,mert a barátnőm ilyen kapcsolatban él,ahol egy agresszív állat a pasi,ha egyszer is meggondolod magad,sosem fogod végül megtenni,én segítettem volna neki,de mégis visszament hozzá.......
ma 22:28
Rám is fogott már konyhakést a volt párom,mert vitáztunk amiatt,hogy az anyós kötözködött velem folyton,ő ott állt,és egy szót sem szólt........én voltam a hibás,ne idegesítsem!
Mint kiderült,ő meg gyerekkora óta idegbeteg volt!
Aki nem élt át ilyet, vagy nem ismer olyan embert közelről, aki átélte, el sem tudja képzelni, milyen is ez.
és van még sok írás a gugliban erről.
Itt vagy kérdező?
Minden oké?
Azóta nem is reagáltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!