Szülőként mennyire fontos nektek, hogy a gyereketeket "kiházasítsátok"?
Természetesen a kiházasítást nem szó szerint értem,arra gondolok,hogy jól működő párkapcsolata és gyerekei legyenek.
Leendő szülők is írhatnak.
Viszont úgy látom a többiek nem.
Végülis nekem mindegy, azt csinál mindenki, amit akar, csak aztán később nehogy nagy pofára esések legyenek.
Anyukám nem csak gondolja, de sulykolja is belénk, hogy nehogy véletlenül férjhez menjünk.
Neki ugyanis rossz a házassága...
(más kérdés, hogy ezzel csak azt érte el, hogy amit mond, az egyik fülemen be, a másikon ki - sajnálom, de én akarok dönteni, a saját tapasztalataim alapján!)
anyumnak fontos volt, h én ne baccak rá úgy, ahogy ő. mindig nyíltan, őszintén elmondta a véleményét a pasijaimról, és a végén mindig igaza lett :)
a párom, akivel 4 éve együtt élek egy igazi csoda, és anyum is mondja, h becsüljem meg :) örül, h boldognak lát minket, a vőlegényemet szinte saját fiaként szereti.
anyóssal más a helyzet, ő az elején tesztelte a párom ragaszkodását, kicsit fúrkált engem. de mostanra megbékélt, mert látja, h boldog a fia.
a házasságot nem tartom jó ötletnek, sztem nem is lesz, de megbeszéltük, h anélkül is lehet jól működő, normális családunk. szóval én még az esélyt sem adom meg, h egy válással felforgassam a saját és a párom életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!