Megtartanátok a babátokat ha nem a férjetektől lenne?
Bennem több kérdés is felmerül.
1: A férjed tudja egyáltalán, hogy neked volt valakid időközben?
2: A kicsi apja hogy fogadná a dolgot?
Ha a férjeddel szeretnéd újrakezdeni, akkor első gondolatom az volt, hogy nem tartanám meg, elvégre vele szeretnék gyereket, és semmi szükség egy kakukkfiókára.
Utána eszembe jutott más szempont is: a férjeddel, amíg együtt voltatok, próbálkoztatok gyerekkel? Mert ha esetleg vele nem jött össze, most meg idegennel igen, akkor megtartanám, hátha olyan gond van a férjemmel, ami miatt nem lehet tőle gyerekem.
Minden más esetben elvetetném.
Én nem tartanám meg, nekem nem kell olyan gyerek, akit nem az csinált, aki szeretek. Szóval nem, de ez az én véleményem.
Tájékoztasd a férjedet, majd ő dönt.
Nem tartanám meg. Ha ki is békülünk és a férjem el is fogadná a más gyerekét, higgyétek el, minden egyes kis vita, veszekedés ide lyukadna ki. Fájna neki. Ha később lesznek közös gyerekeke, vajon tudna-e ugyanúgy nézni az első gyerekre, mint azelőtt? Vagy éreztetné, hogy azok az enyémek, amaz meg nem?
Vetesd el, bonyodalmakat, veszekedéseket szülne a kakukkfióka. a férjedet minden egyes nap emlékeztetné arra, h egyszer volt egy vitátok, te meg rögtön lefeküdtél mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!