Szerintetek befessem a hajam barnára vagy feketére?
Figyelt kérdés
A szőkés/szőkésbarna hajammal olyan homárnak érzem magam néha. Azon gondolkoztam mostanában hogy befestem sötétebbre de lehet hogy ha festeném tényleg annak néznének. Szerintetek?
17/F
2013. jan. 15. 20:40
11/18 anonim válasza:
Én is szeretem ezt a hajszínt :DDDDD ne festesd be ! :S
12/18 anonim válasza:
Hajszínezőt használj,eredeti hajszínednél max két árnyalattal legyen sötétebb.-Nincs olyan barátnőd,lányismerősöd esetleg fodrász aki ezt megcsinálná neked? Feketére ne!!!!!!
13/18 anonim válasza:
Fekete csak eredetiben szép.-A természetes szőke meg ritka.
14/18 anonim válasza:
Először is nagyon nem találtad el a kategóriát...
Másodszor a hajukat festő férfiak mindenek csak nem férfiasak...
24N
15/18 anonim válasza:
Haját festő pasi??!! Jájjj!
Nézd meg Torgyánt, aztán dönts! :DDD
16/18 anonim válasza:
Sem a szőke hajtól, sem a hajfestéstől nem leszel "homár". Homoszexuális akkor vagy, ha a saját nemedhez vonzódsz. Egyébként szerintem is rendkívül vonzóak a szőke srácok, de ha neked nem tetszik, - tényleg csak egy-két árnyalattal - színezd be sötétebbre.
17/18 anonim válasza:
Szerintem homisabb ha festeti egy pasi a haját. Ráadásul mivel (gondolom) rövid a hajad, sűrűn kéne festetni hogy ne legyen feltűnő a lenövés. Tényleg 3 hetente +1 órát akarsz a fodrásznál ülni? tök felesleges.
18/18 anonim válasza:
Ha befesteted, lenövésed lesz, és az nagyon ciki. Ha szőkés a hajad, nem fog jól állni fekete. Az eredeti hajszínedet 2-3 árnyalattal lehet sötétíteni vagy világosítani, ha már mindenképp festetni akarod. De ne festékkel csináltasd, hanem hajszínezővel. Az olyan, mint egy sampon, és nem olyan látványos a lenövés, mert az inkább kopik, mint lenő. Szóval én egy világosbarna hajszínt javaslok, azzal nagyon nem lőhetsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!