Minden férfi ilyen lesz összeköltözés után?
Az alapkérdésre a válasz: nem, nem lesz minden férfinak felfüggesztettje, nagy tartozása, nem akkor kezd balhékba keveredni, és nem akkor kezd több nővel kavarni egyszerre. Ezek a tulajdonságai már akkor is megvoltak, mikor megismerkedtetek. Valószínűleg a szerelem vakított el annyira, hogy nem vetted észre a teljesen nyilvánvaló jeleket. De az is lehet, hogy a párod egy tökéletes hazudozó, aki remek stratégiákat fejlesztett ki arra, hogy minden helyzetből kimásszon valahogy. Nem tudni ennyi infó alapján.
Rokonok, ismerősök, barátok mit szóltak ahhoz annak idején, hogy összejöttetek? A gyerekhez és az összeköltözéshez hogy álltak hozzá? A külső szemlélők véleménye nagyon sokat számít, és bár dúl a szerelem, azért nem árt odafigyelni rájuk is.
Persze mindenki életében van olyan dolog, amit később aztán már másképp csinált volna, de ebben a helyzetben szerintem mérlegeld: képes vagy-e mellette maradni úgy, hogy tudod ezeket a dolgokat, megbocsátani neki, vagy úgy gondolod, hogy ez már elfogadhatatlan, és meg sem próbálod helyrehozni a kapcsolatotokat?
Én, hogy őszinte legyek, nem tudnék mellette maradni, nap mint nap várva, milyen új kellemetlen megleptésekkel áll elő. Azt írod, hogy nem is nagyon kommunikáltok már, és a szexuális életetek is minimális. Szerintem ez már a legvége a kapcsolatnak, de nem mindenki gondolkodik úgy, mint én. Én kilépnék.
A legnagyobb probléma az,hogy egy ilyen kapcsolatba gyereket is vállaltatok.Ő fog legjobban szenvedni a felelőtlenségetek miatt.De most őszintén,nem az a dolgok menete,hogy összeköltözünk,élünk együtt pár évet,házasság aztán gyerek??Kevesebb az esély ilyen meglepire talán.Mert még akkor is van sajna esély,hogy megromlanak a dolgok,de így,hogy szinte nem is ismertétek ki egymást és így vállaltatok babát,hát nem kellett volna.
Nincsen családod akik befogadnának?
Mert amit leírtál az alapján szerintem legjobb ha menekülsz ettől a pasitól.
Hát igen. Együtt lakva derül ki a legtöbb hiba és itt nem a wc-ülőkére gondolok.
Az a helyzet, hogy te teljesen félreismered, pedig ez a férfi-típus nem ritka.
Gondolok itt arra, hogy mikor már biztonságban érzi magát tesz mindenre egy nagyot. Szépen rázúdítja az addig féltve titkolt hibáit a másikra és nagyon nem érdekli, hogy az mit mond rá, hiszen úgysem hagyja el. A sértett fél csalódott, depis, de nem mer változtatni, mert a gyerek, meg mert szereti, stb. Aztán jön a megcsalás, mert ugye otthon nincs kommunikáció, a szex se működik. A nő szépen beletörődik, mert na most hova menjen meg kinek kellene gyerekkel, stb. Aztán vagy lelép a pasi egy nőcivel vagy elkezd zülleni és végül üti a nőt. A nő önsajnálatba menekül és el is várja, hogy mások sajnálják.
Ha ilyen jövőt képzelsz el, akkor nyugodtan fogadd el a jelenlegi helyzetet, ha viszont nem , akkor állj a sarkadra. Van igazi szeretet egy olyan kapcsolatban, ahol annyira sem érdekel a másik, hogy beszélgessek vele?
én nem éltem együtt a férjemmel a házasság előtt. bő 1 éve lakunk együtt, de engem csak nem értek meglepetések...ugyanis még mikor külön laktunk akkor BESZÉLGETTÜNK. Sztem minden a kommunikáción múlik...Ennek a helyzetnek a helyrehozása is...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!