Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkértem a kezét,1 hét után...

Megkértem a kezét,1 hét után szakított. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hete vagyunk külön, még az okát sem mondta el. Közölte velem, hogy nem fog menni és lelépett, azóta próbáltam keresni többször is de nem akar beszélni pedig jogom lenne tudni, hogy miért döntött így. Lehet, hogy az én hibám, lehet, hogy nem. De biztos lenne rá megoldás, bármi is az. Már faggattam a barátnőit is, azt mondták hogy nem tudnak semmit. Nem értem, hiszen boldogok voltunk egymással, mindent megkapott amire szüksége volt és 2 mondattal elintézte az egészet. A cuccait elvitte (párat itt hagyott) amikor nem voltam itthon de még a kulcsot is itt hagyta. Nem is veszekedtünk mostanában semmin. A szüleinél nincs, azt sem tudom hol keressem vagy hogy keressem-e egyáltalán. Hogyan beszéljek vele? Várjak egy kicsit? Meddig? Teljesen tanácstalan vagyok. Vissza akarom kapni.

25/F

2013. jan. 15. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
2mondattal elintézte....mit akarsz még tudni?ha annyira odalenne érted el sem ment volna.Hagyd a fenébe..keress más "menyasszonyt"
2013. jan. 15. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#10, ismered azt a viccet, hogy mibe őrült bele a matematika professzora? (hogy a felesége kiszámíthatatlan)... szóval az ember olyan, amilyen, és akkor az egyik nő azért oltja, hogy túl rámenős, a másik azért, hogy túl tutyimutyi, az egyik azért, hogy miért nincs állandóan vele, a másik azért, hogy miért nem hagyja levegőhöz jutni... stb.

Na, ezért nem lehet a kérdezőnek hasznos tanácsot adni, mert ha ő nem tudja kiszámítani annak a lánynak a reakcióit, akivel évek óta együtt van, mi honnan tudnánk, ha nem is ismerjük?

(persze tudok adni egy tanácsot, ami rendszerint beválik akkor, ha nem egy létező 3. a szakítás oka, de akkor az összes ideiró nő engem fog nullára pontozni:) - na mindegy, gyakran (de nem 100% ez se) be szokott válni, ha az illető azt a hírt kelti maga körül, hogy van új jelölt, és mennyire boldog - az ugyanis majdnem minden nő hiúságát az egekig húzza és ezáltal sürgős újraértékelésre készteti, hogy hetek alatt pótolni lehetett ŐT... az emberek hiúságára apellálni általában bejön... akkor persze nem, ha neki van már létező 3., akkor inkább megkönnyebbülni fog tőle, szóval ezt az esetet előtte azért ki kell zárni...)

2013. jan. 15. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Die Mädels sind nun mal so! Felejtsd el, nem érdemel meg.
2013. jan. 15. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Valszeg túl fiatal még. 25 körül én se repestem volna az örömtől, ha feleségül akarnak venni.
2013. jan. 15. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem, ezt a viccet még hallottam, de jó :)

Igaz, amit írsz, hogy már az sem kecsegtető, ha nem tudja kiszámítani a leányzó reakcióit.

És nem lehet így tanácsot adni, ennyi infóból. Viszont ez egy ilyen oldal.

Azzal a tanáccsal, hogy az ember hiúságára alapozni, hááát...lehet, hogy újraértékelné, a kérdés, hogy mit?

Nem azért kéne megkeresnie a vőlegényét, mert beijed attól, hogy van más, és pillanatnyilag ez piszkálja az ember egoizmusát, mert félelemmotiváltságból cselekedni valamit, nem biztos, hogy hosszú távon kifizetődő.

A megbánása annak, ahogy elviharzott, és ha magától keresné meg a leányzó, az szerintem jobb lenne, és igazabb, mert ez azt jelentené, van felelősség érzete a másik iránt, és nem csak akkor kapcsol, ha már manipulálnom kell különböző módokon, meg bántani, hogy figyeljen már rám.

2013. jan. 16. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?

Örülj.

Örülj, hogy ennyivel megúsztad, nem az anyakönyvvezető előtt mondott NEM-et, vagy még később, ami már jogi hercehurca is, nem csak lelki. Értem, hogy szar, de jobb ez így.

2013. máj. 4. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!