Van cikibb név ezektől? Adnátok a gyereknek?
Kórházban amikor a kezelőorvosom bemutakozott,alig bírtam ki röhögés nélkül,ilyen idióta eszperente nevet még nem hallottam:Lederer Peter,így szépen ékezetek nélkül,akkor inkább Pikachu,még az is jobban hangzik
Ct-n egy cigány kissrácot Lucsánónak hívtak
Én Álmos Napsugár nevűt ismerek, igaz ez annyira nem cikis, akár aranyos is lehetne... na de felnőttkorban nem biztos annyira.
Nikolaszt én is ismerek, nem kisebbségi, csak nem magyar nemzetiségű az apukája. (Szegényt a játszótéren Mikulásnak csúfolják a gyerekek, míg meg nem értik mi is a neve)
Ismertem Vörös Rózsát.
Németországban a főnökömet hívták Herr Poetsch-nek (ejtsd: p.ö.cs). :)
Hegyi Farkas Manó
Keszlerné Maszler Gizella
Egyik orvos ismerősünk Dr.Medve László,mondanom sem kell,hogy magunk közt csak Maci Laci :D
Másik kedvencem néhány éve a debreceni strandon:roma apuka kiabál a gyerek után:,,Tifani gyere ide" :DD
> Németországban a főnökömet hívták Herr Poetsch-nek (ejtsd: p.ö.cs). :)
Az I. világháborúban volt egy Ferdinand Foch nevű francia tábornok [ch=s].
Na, hogyan ejtik ki a "Lovas" szép magyar családnevet a németek [v=f, s=sz]?
Görögök is jártak az általános iskolámba. Szarjaninidisz nevű is volt köztük.
Lederer Endre nevű barátom is van. Nem teljesen eszperente, mert "Léderer"-nek ejti a nevét. Az apját is így hívták. A nagynénje Lederer Erzsébet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!