Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy engedekenyebb...

Mit tegyek hogy engedekenyebb legyen?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok es az apam nem akar ki engedni 10 nel tovabb...mer felt hogy elzullok....mit tegyek hogy jobban bizzon bennem kerlek segitsetek..
2009. aug. 29. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

15 éves lányomat én sem engedném ki 10 után, max hacsak nem a barátnőjél alszik, amiről mindkét szülő tud.

Bocsika de nem gondolom hogy 10 után egy elsős gimisnek kint kéne flangálnia, vagy nem otthon lennie.

27/N

2009. aug. 29. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked, hogy te 15 évesen 10-ig is kimehetsz. Én 17 vok és 8-ig se mehetek el néha!!!

De sztem fiatal vagy még hozzá, hogy 10-nél tovább elengedjenek.

2009. aug. 29. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
10-ig kint lenned pont elég. Kicsi vagy még.
2009. aug. 29. 13:47
 4/6 anonim válasza:
én is 15/L vagyok... engem max 9ig engednek ki..szóval nem hinném, hogy hisztizned kéne...
2009. aug. 29. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy 10-ig kint lehetsz. Szerintem ez már elég engedékenység. Nézd meg a többi veled egykorút, aki ide tesz fel kérdést, ki sem engedik.
2009. aug. 29. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos várnod kell még 18 leheszel ...

Addig a kedves szülök megszabnak mindent még azt is hogy milyen bugyit vegyél fel -.-

Illetve azután is megakarják majd szabni csak akkor már érvelhetsz a koroddal ^^

Jah most lehet lepontozni gondos anyukák ...uyse számít sokat ..ez az én véleményem !

2009. aug. 29. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!