Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőktől különélő családok...

Szülőktől különélő családok hogyan oldjátok meg az ünnepeket, névnapokat, születésnapokat? Minden alkalommal mentek családlátogatóba köszönteni?

Figyelt kérdés
Nálunk ez a helyzet. Most írtam végig a naptáramat és majdnem minden hétvégére jutott egy ünnep. (mert a szülők elváltak mint a négy karácsonyban)Szinte nincs egy szabad hétvégénk.

2013. jan. 14. 11:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű ez tény.Én egy éve költöztem a vőlegényemhez,és így 180 km-re kerültem a családomtól.Átlagban havonta egyszer megyünk haza,hol egy hétvégére,hol 4-5 napra,a beosztásunktól függ.Kb.a családi ünnepek 50%-án tudok ott lenni,a többin meg telefonálok,és mikor legközelebb találkozunk akkor rendesen felköszöntöm az illetőt.A karácsonyt meg úgy oldottuk meg,hogy most itthon töltöttük,és két ünnep közt utaztunk az én családomhoz,jövőre meg megegyeztünk,hogy fordítva lesz.Sajnos nem egyszerű,egyrészt anyagilag,másrészt én nagyon ragaszkodó vagyok a régi megszokott kis dolgaimhoz,így nehéz volt máshogy ünnepelni a karácsonyt,meg rossz,hogy nem lehetek otthon a névnapokon,szülinapokon mindig.
2013. jan. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!