Melyik a szebb név?
A vezetéknév: Boros
lány nevek: Barbara Adél Boglárka Katinka (Katalin vagyok) Hanga Hanna Lívia
fiú nevek: Máté Marcell Lőrinc László (párom neve)
Szerintem amit mindenképpen vegyél fontolóra:
A Boros vezetéknéhez nem célszerű b betűs keresztnevet választani. Komolytalan csengése lesz tőle, és egyszerűen idegesítő kimondani is, hogy Boros Barbara (itt már 3 b cseng össze...) vagy Boros Boglárka...
A Hanna és a Hanga keresztneveknek a kerülésére hívnám fel a figyelmedet, ugyanis mindkettő nagyon népszerű, k. olyan szinten, hogy még legalább 3 lesz belőlük egy ovis csoportban, mert "milyen szép és egyedi".
A Katinka szintén nem túl célszerű, amennyiben te Katalin vagy. Sok gyerek nem veszi jó néven később, ha annyi fantáziája nem volt a szülőknek, hogy egy saját nevet adjanak neki. Igaz, a Katalin és a Katinka nem egy név, de az eredetük közös, és a becézésük is.
Ugyanez jön a Lászlóra is.
Összességében szerintem az Adél csengene a legszebben, de a Líviával sincs baj. A férfinevekkel a Lászlón kívül szerintem nincs különösebb baj.
Fiú:Boros Marcell.
Lány:Boros Adél/Hanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!