Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a szebb név?

Melyik a szebb név?

Figyelt kérdés

A vezetéknév: Boros

lány nevek: Barbara Adél Boglárka Katinka (Katalin vagyok) Hanga Hanna Lívia

fiú nevek: Máté Marcell Lőrinc László (párom neve)

2013. jan. 13. 13:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
te vagy az első aki ezt felfogta, dekomolyan
2013. jan. 13. 15:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a Barbara és a Marcell a legszebb. (Legalábbis nekem ezek tetszenek.)
2013. jan. 13. 16:05
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem amit mindenképpen vegyél fontolóra:

A Boros vezetéknéhez nem célszerű b betűs keresztnevet választani. Komolytalan csengése lesz tőle, és egyszerűen idegesítő kimondani is, hogy Boros Barbara (itt már 3 b cseng össze...) vagy Boros Boglárka...

A Hanna és a Hanga keresztneveknek a kerülésére hívnám fel a figyelmedet, ugyanis mindkettő nagyon népszerű, k. olyan szinten, hogy még legalább 3 lesz belőlük egy ovis csoportban, mert "milyen szép és egyedi".

A Katinka szintén nem túl célszerű, amennyiben te Katalin vagy. Sok gyerek nem veszi jó néven később, ha annyi fantáziája nem volt a szülőknek, hogy egy saját nevet adjanak neki. Igaz, a Katalin és a Katinka nem egy név, de az eredetük közös, és a becézésük is.

Ugyanez jön a Lászlóra is.

Összességében szerintem az Adél csengene a legszebben, de a Líviával sincs baj. A férfinevekkel a Lászlón kívül szerintem nincs különösebb baj.

2013. jan. 13. 20:17
 24/25 anonim ***** válasza:

Fiú:Boros Marcell.

Lány:Boros Adél/Hanna.

2013. jan. 14. 10:03
 25/25 anonim válasza:
Boros Adél!!! Az a legeslegszebb név, igazából a Boros vezetéknévhez tökéletes illik az Adél, sőt.
2013. márc. 18. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!