Szerintetek a Bianka vagy a Rebeka név szebb?
Én Bianka vagyok, és nagyon szeretem :). Mindenkitől azt hallom, hogy milyen gyönyörű nevem van, és tényleg szép a hangzása.
Mondjuk az is igaz, én 27 éves vagyok, és nem sok korombeli szaladgál Bianka névvel :), ezért "különlegesnek" számítok. A mai 17-18 évesek között elég sok a Bianka, de még így sem tömegnév, úgyh szerintem simán adható kislánynak. Jól lehet becézni: Bibi, Bius, Bibó, Bibus, Janka, Anka, Bia (bár én személy szerint a legutolsót utálom XD).
A Rebeka nekem sohasem tetszett, sorry. :( Brekegős, és nagyon angolszász, totál idegen feelingem van tőle. A Biankával nincs ez, mondjuk nehéz is objektíven megítélnem, hiszen így hívnak... XD De hiába latin név, és angolszász területeken is elterjedt, nem érzem annyira idegennek, mint a Rebekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!