Régi sérelmeken, súlyos megaláztatáson hogy teheti túl magát az ember?
Pajzsmirigy probléma miatt kövér tini voltam 16-20 éves koromig.(+25kg) De ez csak 20 éves koromban derült ki. A buszon beszólogattak utcán utánam ordítottak, az ellenségeim a sárga földig aláztak.Nem akartam már emberek közé sem menni.Amikor kiderült hogy mi a bajom kaptam gyógyszert és hipp hopp lefogytam.Ma sem vagyok nagyon vékony de csinos vagyok. Férjem és gyerekem van.
De a mai napig nem tettem túl magam a megaláztatáson,reggelenként eszembe jut hogy miket szólogattak be nekem.
Veletek volt már olyan hogy szidtak és sebeket hagytak?
A mai napig ezekkel az emberekkel élek egy városba ,szerintem ők már nem is emlékeznek arra hogy engem hogy megbántottak,már 4-5 éve történtek ezek.
Én akkor tudtam csak túltenni magam rajtuk, amikor hívő lettem. Egy mély, őszinte imában elmondtam a fájdalmaimat Istennek, és onnantól már nem nyomasztottak. Megkönnyebbültem, megbocsátottam, új életet nyertem.
Jézus is gy imádkozott: Uram, bocsáss meg nekik, nem tudják, mit cselekesznek..."
Próbálj imádkozni, nem hívőként is meg lehet szólítani Istent!! S figyelj belülre, hogy mi történik!
én is duci voltam általánosban+ a testvérem beteg volt, senkivel sem beszélgettünk, emiatt mindig kiközösítettek minket; anyukám halálakor, 14évesen nagyon lefogytam (48kg-ra) majd 15évesen (elsős gimnazistaként) nagyon hízásnak indultam, novemberre már több mint 80kg lettem, az arcom is szőrösödni kezdett, sokat izzadtam, évekig nem menstruáltam (nem tudom, miért történt ez velem,nem mentem orvoshoz, csak némán szenvedtem)
akkor is rengeteget bántottak, utánamkiabáltak durvaságokat kinevettek kigúnyoltak stb
általánosban még jó tanuló voltam, meg versenyeken is jól szerepeltem; aztán 7.-ben kórházba kerültem depresszió miatt, és leromlottak a jegyeim, emiatt elkönyveltek butának, pedig a zárójelentésben is benne volt, h jó intellektusú vagyok.
Halihó,
egszerű válasz: a pszihológusok tényleg tudnak ilyemiben segíteni.
Igazi válasz: Csak az Isteni fény és a megértés gyógyít!
A Földön egymásba taposunk és csak nem is tudjuk. Amikor majd egy érzékenyebb tudatállapotban ezt tényleg megértjük akkor majd bömbölünk a fájdalomtól és kompenzációt keresünk "bűneinkért" következőéleteinkben.
Egy biztos hogy mindenki ugyanazon leckét tanúlja: bocsáss meg a sértésekért másoknak és magadnak is hogy ilyen tudatlan voltál.
csoki :)
t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!