Mennyi súlyos ha 1-2 napig nem mosott fogat az ember?
Figyelt kérdés
Mennyire nagy az esélye pl a szájszaghoz stb2011. dec. 2. 14:35
1/12 anonim válasza:
ha egy teljes napig nem mosol már akkor szájszagod lesz, pláne két nap. napi minimum 2x kéne.
2/12 anonim válasza:
Hát ahhoz nagy.
A szajszag pont a lepedektol van, ha mas baja nincs az embernek.
2 nap utan mar erdemes megmosni, mert rákövül, és fogkő lesz belole.
3/12 anonim válasza:
Napi 3X lenne a legjobb. Ehhez képest a magyarok nagyon rosszul állnak a szájhigiénia szempontjából. Pont nem rég tanultuk, hogy az átlag magyarnak 10 foga hiányzik, 3 tömött és 3 szuvas. Ez elszomorító...
4/12 anonim válasza:
Nekem 12 eves korom ota majdnem minden fogam tomott, pedig rengeteg energiat es idot szantam fogapolasra. Amiota felnott vagyok, kb. 22 eves korom ota egyaltalan nem szuvasodik.
5/12 anonim válasza:
... pedig most nem mosom annyit.
6/12 anonim válasza:
egyébként ez a fogak épsége genetikai is, én rendszeresen járok fogorvoshoz, minden étkezés után fogatmosok, használok szájvizet,fogselymet és mégis sok tömött fogam van, jah és nem eszek sok édességet. heti max 2 alkalom.
amúgy én tuti nem bírnám ki hogy ne mossak fogat 1 napig.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy érzem mindegyik nagyon hasznos volt.
2011. dec. 2. 16:17
8/12 A kérdező kommentje:
És mennyivel lenne rosszabb vagy jobb a helyzet ha fogmosás helyett szájöblitőt használnék? (Listerine)
2011. dec. 2. 16:19
9/12 anonim válasza:
De miért nem akarsz fogat mosni?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem értelek, kimondta hogy nem akarok fogat mosni? Mondott valaki ilyet? Nem hinném..akkor miért kötekedsz? Volt 1-2 nap mikor elmentem valahova nem vittem magammal tisztálkodási szert azaz fogkefe fogkrém meg egyéb ezt azt de volt Listerine, és tudni akarom hogy ez a pár nap mégis mennyi bajjal jár.
2011. dec. 3. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!