Elmondjak a szüleimnek, hogy kaptam az iskolától plusz támogatást?
nem kamu
akik az alap támogatásról lecsúsztak azok kaptak nagyobb összeget
nekem pl csak 2 pont hiányzott, hogy megkapjam
Azért tegyük már kicsit helyre a dolgokat :)
Ha a szüleidnek nincsen pénze az extra hülyeségeidet fizetni, akkor arra bizony nem adnak pénzt, te meg hoppon maradsz. Most szépen kijátszod őket azzal, hogy fizeted ezeket magadnak.
Nem a szüleid dolgát könnyíted meg, hanem a sajátodat.
milyen extra hülyeségekről beszélsz?
az orvos mert mondjuk nem tudok 2 hónapot várni egy bölcseségfog műtétre..??vagy a nyelvvizsga???
hülyeségekre nem szoktam költeni
nem cigizek, nem iszok alkohol csak ritkán, nem festem a hajam, nincs műkörmöm
én ezeket nevezném extra hülyeségnek
Nalunk en kaptam 28e osztondijat, 24800 szoc tamot, ev elejen 20e tankonyvtamogatast,ezek utana karacsonyipenzt mindenki kapott 60e-t
(2007-2008as tanev)
Persze ebbol a fix havi jovedelmem kb 53e volt, a tobbi egyszeri.
Tehat van ilyen
Anyuek ekkor a kolimat fizettek, az 15e es a berletemet (3500 volt akkor)
Minen mast en alltam, a ruhazkodast a havi etelt a hazautazasokat...stb
Tudtak rola, de ha olyan csaladi helyzetem lett volna, akkor tuti nem mondom el.
En emellett diakmeloztam is, igy amikor kijottem az egyetemrol, akkor osszekoltoztem a baratommal (orokolt egy lakast) felujitottuk aprankent a lakast (3 ev multan is van mít csinalni:)) es 3 honapig kihuztuk amig nem volt munkank, a felretett penzbol...bar utana meg sajnos nem volt egybol munka, ugyh anyuek kisegitettek 2 honapra... Ugyh azert nekem szerencsem van a szuleimmel. Parom anyuja nem tud dogozni, ot mi szoktuk idonkent tamogatni (inkabb ajandekokkal, mint penzosszeggel) o gyakran megcsinal dolgokat nekunk(fuggonyt, parnahuzatot varr) o igy segit minket.....
Szerintem ha ugy erzed gyanus, a plusz penz, akkor mond azt h varatlanul kaptal ,nem kell tudniuk, h karacsonykor... De ne valld be mindet ha ugy erzed...
Sajnalom h nem lehetsz oszinte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!