Mit csináljak? Telefonáljak még többet? 15/L
Kérdező teljesen igazad van, hogy jobb lenne neked a feltöltős internettel. Egyrészt mert jóval olcsóbb a havi költség rá, másrészt az interneten írnál, akkor emailt, fb üzenetet, nem menne a percdíj.
Nekem havi 3000-el van feltöltve mindig a telefonom, abból 1000 ft a net, de abban mindent kimerítek, ami nekem kell, telefonálni alig szoktam. Beszéld rá apukádat, hogy ez így sokkal olcsóbb lenne, akkor ő sem bosszankodna a magas telefonszámla miatt. Vezesd le neki, szerintem be fogja látni hogy igazad van. :)
Vegyél a _saját_ pénzedből egy feltöltős kártyát, és azon a saját pénzedből annyit telefonálsz, amennyit akarsz.
Vigyázz, fennáll annak a veszélye, hogy emiatt meg fogod tapasztalni, hogy a pénz nem a hitelkártyáról és az automatából jön, hanem meg is kell keresni.
Tiszteletre méltó 6. válaszoló!
Észre kéne venned, hogy a csaj az orrodnál fogva vezet, ugyanis az előfizetésesen miért ne lenne internet, ahhoz nem kell kártyát venni. Egyszerűen arról van szó, hogy amíg nincs brutális megvonás, addig a csaj sem akar a komfortos kényelmén változtatni. Aki meg elszórakozza a pénzt, az meg keresse is meg a rávalót!
KEDVES UTOLSÓ!
elmondom neked, az én előfizetéses számlámról is le van tiltva a net, mert le lehet tiltatni! Úgy, mint az emeltdíjas szolgáltatásokat is.
Kérdező!
Ha a net is elég lenne, akkor azt lehet telefonon keresztül is engedélyeztetni, vagyis be sem kell mennie apádnak, elég, ha telefonál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!