Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom elviselni az életeme...

Nem tudom elviselni az életemet, a családomat. Öngyilkosságon gondolkozom. Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, lány. Tudom, hogy nálam millióknak SOKKAL rosszabb élete van, de ez engem egyáltalán nem vígasztal.

Otthon a szüleimmel amióta az eszemet tudom, egy ellenséges, harci környezetben élek abnormális viselkedési formákkal (túlféltés, szorongás, idegnyugató gyógyszerek állandó szedése a szüleim részéről, egymás trágár szidása, kétszínűség, képmutatás, egymásban és mindenkiben a hiba folytonos keresése, rendkívüli pesszimizmus stb.) Ez megy nap mint nap. Már rég kicsináltak, nincs SEMMI emberi kapcsolatom, utálom magamat és semmi reményem az életemben/jövőmben. Elköltözni nem tudtam soha, mert érzelmileg zsarolnak.

Van egy velem egykorú testvérem. Anyagi értelemben köztünk hatalmas különbséget tettek/tesznek, amit határozottan tagadnak - egyszerűen nem tudom lenyelni a képmutatásukat.

Az egyetlen örömöm a munkám volt, de nemrég megszűnt és elbocsátottak. Nagyon szerettem, az egyetlen dolog volt az életemben, ami örömöt/szórakozást/elfoglaltságot/önbizlmat adott.

Mivel tapasztalatlan vagyok (túl fiatal) esélytelen egy hasonló jó munka megszerzése..

Így NEM AKAROK ÉLNI.

2013. jan. 11. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

18:36 Gratulålok a fejlett empatikus képességedhez.Mindenkinek a sajåt gondja a legnagyobb.

Kérdezönek: Pròbålj meg måsik munkåt talålni,emberek közé menni és ne figyelj a szüleidre.Ha összegyülik valamennyi pénz,akkor költözz el és mår attòl is nöni fog az önbizalmad.Sok sikert! :)

2013. jan. 11. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért gondolja mindenki, hogy, ha munkája van az embernek akkor lesz is annyi pénze, hogy elköltözzön? Hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező csak én dolgozom is, bár utálom a munkámat. Diplomám, de így sem kellek sehova. Nem túlzok kb. 100 helyre adtam be a jelentkezésemet, volt ahova személyesen, volt, hogy neten, volt, hogy meghirdetett állásra, volt, hogy csak úgy elmentem egy céghez, de semmi. Nagy városba lakom és dolgozom ahol elég sokba kerül egy lakás, albérlet és annak fenntartása. A 60000 ft-os fizumból sehogyan sem jönnék ki. Itt mindenki ilyen rohadtul jól keres, hogy el tud költözni?
2013. jan. 12. 20:36
 13/18 anonim válasza:

Igen ,kerülhet az ember olyan lelki válságba mint a kérdező!

-Vannak nála nyomorúságosabb helyzetben lévők,ez is igaz!

-Vegyük figyelembe,hogy az öngyilkosok közt van gazdag,jó állású,stb tehát inkább segíteni kell nem bántani!

-Én biztos vagyok benne hogy rá is vár valaki,aki kiemelné ebből a helyzetből,legyen akárhány évvel idősebb pasi esetleg.

2013. jan. 12. 20:42
 14/18 anonim ***** válasza:
hasonló a helyzetem, de még csak eszembe sem jut az öngyilkosság. ahhoz túlságosan is szeretek élni. hogy mit fogok tenni? elmegyek, és soha többé nem kell elviselnem őt (anyumat). Barátaid egyáltalán nincsenek?
2013. jan. 12. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Voltak érdekes gondolataim nekem is régen. Elég sokáig nem találtam a helyem én sem, ez sajnos olyan dolog, ami mindig benned lesz. Ennek ellenére feladni nem szabad. Mutasd meg, hogy jobb tudsz lenni annál, mint amit beléd neveltek. Az ember bármire képes, ha elhatározza magát! Írj ha szeretnél beszélgetni, de hülyeséget ne csinálj!
2013. jan. 12. 21:36
 16/18 anonim válasza:
Menj el a beteg gyerekekhez jótékonykodni, vagy árvákhoz...szerinted nekik jobb?
2013. febr. 1. 09:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Keresd a hitet keress egy vallasos kozosseget ok szeretni fognak tamogatni es vezetni.

Az eletednek celja van meg ha te nem is latod.

Hasznald magad masok jobbulasara.

Ha ezt teszed az eleted jobbra fordul minden rendben lessz.

2013. febr. 1. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Mielőtt megszülettél, a lelked választott családot neked. Minden negatív dolog, amit megélsz, csak megerősít és a javadra válik. Ne add fel ilyen könnyen, minden eső után jön a szivárvány! :) Kitartás!!!
2014. febr. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!