Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor leszek már végre túl rajta?

Mikor leszek már végre túl rajta?

Figyelt kérdés

Már több, mint fél éve szakítottunk, vagyis ő velem, de még mindig arról ábrándozok, hogy újra együtt leszünk... :( De miért nem tudom elfelejteni végre? Azt hittem tényleg egy idő után egyre kevesebbet gondolok majd rá, de nem, szinte egész nap csak rá :( És elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is szerelmes legyek valakibe, és olyan jól érezzem magam, mint vele.

:( Úgy érzem, hogy ő az enyém, és nem kell senki más, és csak vele érzem jól magam. Volt azóta kapcsolatom, de persze hülyeség volt belekezdeni, mert nem tudom túltenni magam.... Lehet, hogy soha nem fogom elfelejteni, és majd megőrülök, hogy ő meg mással van? :S mit csináljaak? szerintem én már sosem lesek boldog. :(

2009. aug. 28. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
milyen körülmények között és miért szakított veled?
2009. aug. 28. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

idő kell mindenhez! főleg ha az első kapcsolatod volt, de ha nem akkor is mindig nehéz.

Az első amin változtanod kell sűrgősen ez a felfogás:

Úgy érzem, ő az enyém. Ez a tipikus önzőség és kisajátítás, ezért nem tudod elfelejteni elsősorban, mert úgy gondolod, hogy ő a tied volt. NEM. Ő a társad volt, akivel most elváltak az útjaitok, külön utakon mentek tovább és kész.

Ez a későbbi kapcsolataidban is igen nagy gondokat fog okozni, senki nem szereti, ha kisajátítják, se nő, se férfi.

27/L

2009. aug. 28. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

17,00-nak igaza van.

Ő nem volt a tiéd,és nem is lesz az senki.

Ne legyél ennyire önző,ne akarj senkit birtokolni.

Fiatal vagy még nagyon?Ha első szerelem volt,tudom mit érzel.De verd ki a fejedből ha elhagyott.Ez azt jelenti,hogy Ő nem azt érezte érzi amit Te,NEM SZERET,nem érzi jól magát veled,nem akar téged.Értsd ezt meg.

Gyászold meg az érzéseidet,de ne temetkezz bele a gyászodba.Ne gyötörd magad feleslegesen.

Mit csinálj?Lépj túl rajt,és keresd máshol a boldogságod.

2009. aug. 28. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tartjátok még valamilyen szinten a kapcsolatot?

Mért szakított?

Hány évesek vagytok?

2009. aug. 28. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért szakított, mert sokat veszekedtünk már a végén ... 22 évesek vagyunk mindketten, és két évig voltunk együtt.
2009. aug. 28. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Én is most szakítottam, borzasztó érzés, így megértelek, csak nálunk annyi a különbség, hogy minden jól ment, jól megvoltunk, élveztük egymás társaságát, csak történt valami, ami miatt vége lett, én nem fogom magam túltenni rajta, mert mind2en tudjuk, hogy szeretjük egymást, és megvárjuk, míg ez a dolog megszűnik, és folytatjuk. Neked pedig aztmondom, gondold végig mit szeretsz benne, írd le egy papírra, és ha találsz egy ilyen embert, ismerkedj vele közelebbről, könnyebb felejteni, ha hasonlót találsz. (tapasztalat)
2009. aug. 28. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A veszekedés az már csak következmény, biztosan volt oka. Csak az idő segít, és ezt tapasztalatból mondom. Ha még nem érzed úgy, hogy kapcsolatot szeretnél, ne kezdj bele. Nem kell erőltetni semmit, és idővel minden rendbe jön benned.

Egyébként először azt hittem, hogy a volt barátom írta a hozzászólást. Nálunk is ugyanez a szitu, bár mi nem veszekedtünk. Sajnálom, hogy szakítanom kellett, de ha már nem érzi jól magát valaki egy kapcsolatban( és innen kezdve mindegy, hogy miért), semmi értelme.

22, lány

2009. aug. 28. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz magaddal, tanulj, meg ilyenek. És örülj, mert ha vége egy kapcsolatnak, akkor nyitottá válsz egy újra. Turbózzad fel magad tartalmilag, legyél érdekesebb, vonzóbb, mélyebb, bölcsebb. És az új önmagadhoz méltót keress.
2009. aug. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!