Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy fiatal...

Mit tegyek, ha egy fiatal pasas ostromolja a feleségemet hónapok óta?

Figyelt kérdés

Üdv, szeretnék tanácsot kérni a házasságomban adódó probléma miatt.

Feleségem hónapokkal ezelőtt megismert egy 25 éves pasast az öccse koncertjén. Valahogy megtudta a nevét és az elérhetőségét, és azóta elkezdte küldözgetni neki az sms-eket, már találkoztak is, ez nemrég jutott tudomásomra. Szeretnék véget vetni ennek a dolognak és kiiktatni a fiút az életünkből, mert 11 éve vagyunk házasok és van egy közös gyermekünk is.

Mit tanácsolnának, hogyan állítsam le őt, hogy ne kezdeményezzen tovább és lépjen ki az életünkből örökre?

2013. jan. 11. 16:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hány éves a feleséged?
2013. jan. 11. 21:14
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen nő vagy férfi sem keres másnál olyat, ami megvan otthon is. Derítsd ki, mi hiányzik neki. Talán az újdonság, az izgalom? Több bók? Valaki, aki mellett fiatalabbnak érzi magát? Ha megvan mi az, add meg neki.
2013. jan. 11. 21:52
 33/39 A kérdező kommentje:
36
2013. jan. 11. 22:15
 34/39 anonim ***** válasza:

Szegény nejed, nem lehet, hogy õ az,aki "ostromolja" ezt a fiatal pasit? Annyi az egész, hogy féltékennyé akar téged tenni, és amint kiderült az irásaidból sikerült is. Meg akarja mutatni, hogy "biz én még kellek a fiataloknak".

Ne légy naiv!!!

2013. jan. 12. 11:51
 35/39 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. Volt már számtalan példa arra, hogy kikezdtek vele, különböző korosztályból, de sosem viszonozta ezeket, mindig mosolygott rajtuk, nem volt okom arra, hogy féltékeny legyek, bármennyire is tetszetős mások számára. Most először elfogadta a közeledést, a szemembe hazudik és hülyén viselkedik, mindent kockáztat.

De nem érdekel,eldöntöttem, hogy felkeresem ezt a gyereket, nem tudok ezzel a tudattal lefeküdni minden este és szemet hunyni.

2013. jan. 12. 12:27
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

35

Szerinted ezzel mit fogsz elérni, hogy találkozol a másik fazonnal?

2013. jan. 12. 12:41
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem fogsz elérni semmit sem!

Hiszen a nejed is élvezi a helyzetet.

Viszont el fog mulni ez a rózsaszin köd, és talán felébred, csak nehogy késõ legyen, mert te lapátra tetted.

2013. jan. 12. 13:47
 38/39 anonim válasza:
100%

Én voltam ebben a cipőben,bizony itt a baj nem kicsi!

-A pasinak hiába szólsz,ki fog röhögni max.

-"Minden asszony életében van 1 pillanat.."

-Lehet csak féltékennyé akar tenni,ezt tisztázni kell,válsághelyzetben nincs más kiút!Őszinteség ,türelem,és hódítsd vissza a nejed,lehet ez 1 kis megingás vagy a vihar előjele!

-Forduljatok házasság terepeutához ha nincs megoldás!

2013. jan. 12. 21:08
 39/39 anonim válasza:

nem látszol egy elesett embernek a feleségeddel való beszélgetésben nem tudom hol tartasz de az biztos hogy a beszélgetés ki kell terjedjen mindenre le kell ülnöd vele kettesben beszéltesd kérdezd meg tőle a pontos okát a helyzetnek tudd meg vár e tőled valami pluszt vagy nem vagy e sok valamiben.ha meg van az ok meg kell oldani kettőtöknek ha el bagatelizálja kérdezd meg tőle mennyire zavarja a te fájdalmad.persze nem mindegy hogy az asszonykád mulya normális vagy önfejű.Ha önfejű talán mutass meg neki egy pár választ hátha észhez tér.Ha a beszélgetés után az asszonykád nem változtat az emberünkkel kérdezősdit játszanék úgy mint"tudod e hogy van férje?"Ha tudta magyarázd el neki nem az a férj vagy aki jól viseli a felszarvazást!!!!!

Minden esetre tiszta fejjel gondold át mit akarsz.A múltat elfelejteni s csak a megoldással foglalkozni!Sok sikert!

2013. jan. 13. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!