Ti mire gondolnátok, ha látnátok egy fiatal lányt monoklival a szeme alatt?
Figyelt kérdés
Önvédelmi órán szereztem, mikor a társammal kicsit elengedtük magunkat és full kontaktban nyomtuk.
Buszon, utcán, egyéb helyeken hallottam összesúgni az embereket, hogy jajj szegényt biztos megverte az apja, vagy egy vadállat lehet a barátja... Szóval rögtön a legrosszabbakra gondolnak.
Ti mire gondolnátok először ilyen esetben?
19/L
2013. jan. 7. 12:52
2/33 anonim válasza:
Én arra, hogy korizni vagy síelni volt.
3/33 Keeper válasza:
Hello. A mai világban sajnos kénytelen lennék hasonlót feltételezni (barátja/szülője bántalmazta), de ha igazán tudni akarnám, és mivel kíváncsi vagyok, tudni akarnám, odamennék és megkérdezném. Úgy vélem ez sokkal normálisabb módja annak, hogy megtudjam, mi is történt, mint a sugdolózás, meg találgatás. :)
4/33 A kérdező kommentje:
Odamennél egy ismeretlen emberhez megkérdezni? :)
2013. jan. 7. 13:00
5/33 anonim válasza:
hát mindenkinek ez ugrik be elsőre, bocsi. Sminkeld le.
6/33 anonim válasza:
Ha NEKEM gond lenne, hogy MÁSOK mit gondolnak, akkor nem járnék önvédelmi órákra.
Ha meg nem erdekel, akkor nem foglalkozom azzal, hogy ki mit gondol - legyen egy jó órájuk, ha csak ez érdekli öket.
7/33 anonim válasza:
nekem eszembe jutna minden....baleset, illetve szándékos dolog is...nem következtetnék egyből bántalmazásra, de az is eszembe jutna...de mellette a sport is (én is kéziztem....előfordulnak durva balesetek ott is:), vagy csak simán beütötte a fejét stbstb....
8/33 anonim válasza:
Én is arra gondolnék először, amit írtál.
9/33 A kérdező kommentje:
6.
Ki mondta, hogy gond? Nem érdekelhet?
Amúgy is kötelező önvédelmi órákra járnom...
2013. jan. 7. 13:06
10/33 anonim válasza:
Első gondolatom:rossz kislány volt.
Második gondolat:ha jó kedve van, akkor baleset történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!