Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondolnátok, ha...

Ti mire gondolnátok, ha látnátok egy fiatal lányt monoklival a szeme alatt?

Figyelt kérdés

Önvédelmi órán szereztem, mikor a társammal kicsit elengedtük magunkat és full kontaktban nyomtuk.

Buszon, utcán, egyéb helyeken hallottam összesúgni az embereket, hogy jajj szegényt biztos megverte az apja, vagy egy vadállat lehet a barátja... Szóval rögtön a legrosszabbakra gondolnak.

Ti mire gondolnátok először ilyen esetben?

19/L

2013. jan. 7. 12:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekekkel kékek-zöldek voltunk egy vízi vidámparkozás után. Nyár volt, rövidben jártunk. Férjem segített egy barátjának betonozni a kézfeje tiszta seb (ne kérdezd hogy csinálta, mert én is betonoztam már semmi bajom nem volt). Nem nagyon mert velünk mutatkozni :)
2013. jan. 7. 14:11
 22/33 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, mindenféle labdákkal dobálóztunk (gumilabda, szivacslabda), egy pillanatra nem figyeltem oda, és azt a pici, kemény, pattogós gumilabdát dobta, és pont a szemem külső sarkát találta el... Már estére belilult a szemem alja, aztán napokig különféle színekben játszott :D (Akkor nem volt annyira vicces, de így utólag az. :))
2013. jan. 7. 14:34
 23/33 anonim ***** válasza:
nwekem is volt. Párommal az ágyban feküdtünk, ő felém akart fordulni, én meg épp felé, amikor a könyökével véletlenül úgy szemközt vágott... Bedagadt a szemem, meg mindenféle színe volt. Egyből ezzel kezdtem a védőnőnek, amikor jött, de nem nagyon hitte el... Tavaly meg a gereblyére léptem rá... Nem elég a monokli, de fel is szakadt a szemem alatt...
2013. jan. 7. 15:16
 24/33 anonim ***** válasza:

Amíg nem olvastam el a részletezést, addig elsőre beugrott a sport, balesetek és az is, hogy a barátja/szülei verik.

Nekem hálistennek mindig csak sportolás okozott ilyesmit, elsőre feltételezném, hogy másnak is. A bántalmazók egy része úgyis úgy csinálja, hogy ne látszódjon nyilvánosan, mert cikinek érzi, tehát a nagyon látványos folt valószínűbb, hogy valamilyen baleset miatt van.

2013. jan. 7. 15:24
 25/33 anonim ***** válasza:

Balesetre. A környezetemben inkább arra láttam példát ugyanis. Az erőszak, mint lehetséges ok csak viccelődés tárgya volt.

Egyébként nekem az egyik barátnőm egyszer hasonló helyzetbe került: túl sokat gyakorolt a hegedűvizsgájára, és egy elég érdekes folt lett a nyakán, mintha valaki kiszívta volna. Mondjuk nála nem is feltételeztük volna, hogy egy vad szexuális kaland során került a folt a nyakára, mert nem az a személyiség.

2013. jan. 7. 15:32
 26/33 anonim ***** válasza:

Valahol már elmeséltem a neten, hogy én így jártam. Németországban élek, edzésen véletlenül lerúgtak. Úgy néztem ki, mint akinek minimum egy boxoló nyomott be.

Repcsivel utaztam haza, itt a németeket abszolút nem zavarta. Otthon viszont annyit kérdezgették, annyit kellett magyarázkodnom, és mindenki ÚGY nézett rám, hogy "jaj, tudom ám...én is ezt mondanám...", hogy a végén vettem egy sminkkészletet (soha nem sminkelem magam).

Persze, ettől még rosszabb lett az egész, mert mindenki meg volt győződve arról, hogy nem kendőzném el, ha nem lenne valami mögötte, ha nem szégyellném. Tudod: nem zörög a haraszt...

Szóval, két nap után újra vállaltam a monokit és lesz..rtam a véleményeket. Amikor kérdezték, azt mondtam, ami törént: edzésen lerúgtak. A többit pedig ignoráltam: mindenki azt gondol, amit akar, minek kéne nekem magyarázkodni? Ő gondol rosszat, ő a rossz, nem én.

Ps: aki vernek, az tényleg minden erejével igyekszik ezt a tényt és a következményeit is titkolni. Szégyelli, gyöngének érzi magát, és éppen ezért nehéz a valódi családon belüli erőszak áldozatainak felkutatása és a nekik való segítés.

2013. jan. 7. 17:47
 27/33 anonim ***** válasza:
Annak idején egyszer kórházba kerültem, egyik este romlott kaját kaptunk. Éjjel széthánytam magam, leesett a vérnyomásom és elájultam. Estemben bevertem a fejem a kló ajtófélfájába, felszakadt a szemöldököm és olyan szép monoklim lett, hogy ihaj!
2013. jan. 7. 17:51
 28/33 anonim ***** válasza:

Ez attol függ, ha takarni probalnja, akkor biztos, hogy bantalmazas.

Ha felvallalja akkor baleset.

De nekem a monoklirol effektive mindig az altalanos iskolas csalad segitös tanar nenim jut eszembe. :)

Mikor kicsik voltunk tesommal (altalanos also tagozat), amikor apukam hazaert mindig megcsiklandozott minket, de ugy istenesen :) Egyszer tesommal megbeszeltük, hogy "megbosszuljuk" ezt apun es amikor elalszik elkezdjük csikizni, szepen felosztottuk, hogy en a talpat csikizem meg apunak, tesom meg a hasat. Apu reflexböl akkorat rugott, es pont a szemem talalta el es közben csapott egy hatalamsat a kezevel, akkora taslit kapott tesom, mint soha... Szegenykem, azt sem tudta, hogy hogy kerjen bocsanatot tölünk, mert tenyleg nem direkt csinalta, csak az a franya reflex es mivel aludt eppen, meg szabalyozni sem tudta...

Masnap iskolaba kellett mennünk... Minden tanar el volt szörnyülködve rajtunk (a ket testver mokkakkal ment...) es senki nem hitte el nekünk, hogy baleset volt.

Be kellett mennünk az igazgatohoz es a szüleinket is behivattak, közöltek velünk, hogy most meg nem tesznek feljelentest apukam ellen, de a csalad segitö ki fog jarni hozzank 1 evig veletlenszerü latogatasokra es a következö ilyen esetnel elvesznek minket a szüleimtöl...

Szegeny apukamnak a mai napig lelkiismeret furdalasa van miatta, pedig mar 30 eve törtent.

Na azota se csikiz senki senkit nalunk a csaladba :D :D :D

2013. jan. 7. 18:05
 29/33 anonim ***** válasza:

kemény vagy, kisanyám! :)

amúgy kövezzetek meg, de nekem sajnos a bántalmazás ugrott be, pedig én még soha egy legyintést sem kaptam egyik barátomtól sem. :)

tényleg sokat elárul, h büszkén hordod-e, avagy 5 réteg alapozó alól kandikál a folt.

nekem egy fogászati bajom miatt úgy fel volt dagadva a bal arcom, mintha atom robbant volna a számban. a neten azt bújtam honnan rendelhetnék csadort, kendő volt a fejemen, mintha bankot rabolni mennék. nem tudom az emberek mit hittek, mikor levettem a kendőt, de sztem minimum rákosnak néztek. borzalmas érzés volt. bár lehet én fújom fel, de ennél még egy monokli is jobb lett volna.

amúgy ha egy pasin látnak ilyet, arra meg tuti ráfogják, h agresszív kocsmatöltelék, és biztos ott bunyózott, onnan szerezte.

2013. jan. 7. 22:50
 30/33 anonim ***** válasza:

Én nem gondolnék bántalmazásra, mert sokszor jártam így. Még általánosban hitték többször is azt, hogy otthon vernek, mert tiszta kék-zöld foltos voltam időnként. Hiába magyaráztam, hogy versenyre készülök (küzdő sportoltam), mindenki megakart menteni a "vadállat" szüleimtől. Később gimiben is felröppentek egyszer ilyen hírek, mert a hátam véraláfutásos volt, meg lehorzsolt, úgy néztem ki, mint akit megnyúztak (akkor egy tereplovaglás alkalmával sikerült akkorát taknyolnom, hogy ilyen nyomok maradtak).

Igazi szerencsecsomag vagyok, nekem még segítség sem kell, hogy monoklikat, meg zúzódásokat szerezzek, megoldom magamnak. :) Tapasztalataim alapján tényleg a monoklik a legrosszabbak, mert hiába nem foglalkozom én vele, rajtam kívül mindenki mást foglalkoztat.

2013. jan. 8. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!