Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondolnátok, ha...

Ti mire gondolnátok, ha látnátok egy fiatal lányt monoklival a szeme alatt?

Figyelt kérdés

Önvédelmi órán szereztem, mikor a társammal kicsit elengedtük magunkat és full kontaktban nyomtuk.

Buszon, utcán, egyéb helyeken hallottam összesúgni az embereket, hogy jajj szegényt biztos megverte az apja, vagy egy vadállat lehet a barátja... Szóval rögtön a legrosszabbakra gondolnak.

Ti mire gondolnátok először ilyen esetben?

19/L

2013. jan. 7. 12:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ha nem nagyon takargarva van,akkor nem gondolnék rosszra.

Nekem párom által lett monoklim,szerintem neki jobban fájt lelkileg mint nekem fizikailag.Nyaralni voltunk,túl kicsi volt az ágy,ő forgolódós,éjjel szemenkönyökölt,minden szinben pompázott a szemem.Fényképek nagy részén így szerepeltem :)

Még középsulisként az akkor 3 éves öcsém is tenyerelt ugy a szemem alá hogy bekékült,anyámékat is behivatták,hogy ők vagy a pasim bántott...(hozták öcsémet is aki nagyvidáman megmondta hogy ő esett rám az ágyról és támaszkodott meg a szemem alatti csonton)

2013. jan. 8. 09:38
 32/33 anonim ***** válasza:
Én is arra gondolnék hogy a barátja/apja megverte. Főleg hogy volt olyan kollégám aki hetente "leesett a bicikliről". De nem mennék oda kérdezősködni és nem bámulnám, csak ezt gondolnám.
2013. jan. 8. 14:20
 33/33 anonim ***** válasza:
Ezért van az önvédelmi óra ;).
2013. jan. 25. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!