Mit tegyek, ha egy fiatal pasas ostromolja a feleségemet hónapok óta?
Üdv, szeretnék tanácsot kérni a házasságomban adódó probléma miatt.
Feleségem hónapokkal ezelőtt megismert egy 25 éves pasast az öccse koncertjén. Valahogy megtudta a nevét és az elérhetőségét, és azóta elkezdte küldözgetni neki az sms-eket, már találkoztak is, ez nemrég jutott tudomásomra. Szeretnék véget vetni ennek a dolognak és kiiktatni a fiút az életünkből, mert 11 éve vagyunk házasok és van egy közös gyermekünk is.
Mit tanácsolnának, hogyan állítsam le őt, hogy ne kezdeményezzen tovább és lépjen ki az életünkből örökre?
#15, hát nem tudom, aki nekem ultimátumot ad, az többnyire eleve a vesztes fél is, rühellem, ha bárki is parancsolgatni akar, vagy feltételeket szab meg. (ezért állok hadilábon a vallásokkal is...)
Kérdező!
Én mondjuk meghívnám vacsorára az illetőt, ha már ilyen kitartó:) No, mert a legtöbb ilyen fazon attól, ha szemtől szemben ki kell állnia bepánikol, és eltiplizik. Ha ez az ember meg bátrabb ennél, akkor legalább kiismered a konkurrenciát, nem elhanyagolható előny a továbbiakra:) A legrosszabb, amit tehetsz, ha démonizálod, ezzel ugyanis te magad "növeszted" önmagad fölé.
Sztem meg egy elkeseredett férfi az írása alapján aki reménykedik h a felesége akit ő még most is szeret, nem szeretett bele egy másik férfiba.
A kérdező am csak akkor lehet hibás ha a felesége elmondta neki h ez meg ez a gond és nem változtatott. Ha nem akkor ő nem hibás. Béna gyereknek anyja veri a...... Az én párom sem tudná kitalálni h épp mi bajom ha nem mondanám el és nem is tudna tenni ellene.
Na ha már a kompromisszumot is kizárták akkor vársz. Ha még pár hét múlva is tartja a kapcsolatot a pasassal akkor fogod magad szépen összepakolsz és lelépsz. Arra nem emlékszem h írtad-e h gyerek van, de hidd el a gyereknek is jobb mint azt látni h össze vagy törve. Főleg h ha rájön h mit csinál az anyja. Tapasztalat. Sajnos én is egy ilyen nő gyermeke vagyok. Jobban mondva csak voltam mert úgy meggyűlöltem h mióta elköltöztem semmilyen kapcsolatot nem tartok vele.
Köszönöm. Szeretném rendbe hozni a dolgokat, részemről a válás semmiképpen sem jöhet szóba, csupán akkor, ha annyira elfajulnának a dolgok, hogy Ő ezt a megoldást látja a legjobbnak, de mindent megteszek, hogy erre ne kerüljön sor. Nem tudom,hogy versenyezzek egy nálam majdnem 20 évvel fiatalabb emberrel, de ennél többet nem tudok tenni, minthogy törődöm a családommal és megpróbálom higgadtan kezelni ezt a válságot.
Beszéltem vele erről természetesen, de nem ad egyértelmű választ arról, hogy van-e valami komolyabb érzése a férfi felé, állítása szerint ez egyoldalú. Ennek ellenére mégis találkozott vele és fogadja a hívásait.
Fogadd meg az előző hölgy tanácsát, nekem is nagyon tetszik az a megoldás.
Valószínűleg a saját elképzelésed a házasságodról nem azonos a feleségedével. Egy nő, aki alapvetően nem csapodár típus, nem ugrándozik szíre szóra egy fiatal hapsihoz, ha a férjét szereti és minden rendben. Úgyhogy valami mégsincs rendben.
A másik pedig, ahogy az előző válaszoló írta, az ő férje is őt vette elő, nem a fiatal palit. Kérdező, te is férfi vagy, így tisztában kell lenned azzal, hogy egy férfit, akinek tetszik egy nő, nem fog visszatartani az a tény hogy a nő foglalt, ha látja hogy a nő vevő a közeledésére. Addig üti a vasat, amíg meg nem kapja amit akar. Így a nőnek kell leállítani!!!! Legalábbis én ezt tapasztaltam. Ha megkeresed a pasit, csak szánalmasnak fogsz tűnni.
Te annyit tehetsz, hogy egyenesen megmondod a feleségednek, nyafogás és zsarolás nélkül, hogy neked nem tetszik hogy itt legyeskedik az a fószer, ezért válasszon. Ha vele akar találkozgatni, akkor költözzön el. És hogy te szereted őt, és nem érted mi ez a mánia, és ha valami baja van veled, akkor hozzátok rendbe, és ne egy fiatal hapsihoz meneküljön.
34/N
17.15-nek
1-eskétől
Tudom a zaklatás szó jelentését!
A kérdező viszont úgy írta le a sztorit,hogy én "csökkentéertelmű" teljesen úgy vettem le,hogy itt a pasi nyomul és senki nem tud tenni ellene.
Persze azóta már jöttek a bővebb infók,amiből te (talentum) már másra is következtethettél!:)
Nyílván már én is látom,hogy itt másról van szó...csak ezt a kedves kérdező lassacskán adagolta be nekünk!
Na remélem mára szerezhettem neked elég önigazolást,eszmei nagyságot illetőlen...:)
Nem tudom, hogy mit érez, vagy mit vár ettől a kapcsolattól a feleség, de vélhetően nem lenne semmi komoly belőle, már csak a fiú kora miatt sem és tekintve, hogy a kérdező felesége egy családos ember, feleség és anya.
Azt nem tudom, mennyi idős a feleség, gondolom, 30-as éveiben jár. Valószínűleg szép és vonzó nő, ha tetszik a fiataloknak, de egy 25 éves nem pont arra kalkulál, hogy a nő költözne hozzá válás után a gyerekkel.
Gondolom, légyottokat akar, vagy kiiktatni a tényt, hogy egy család áll mögötte. Azonban megértem a kérdező elkeseredettségét, mert ez az első alkalom, hogy egy harmadik bekavar és nyilván, ha lenne annyi esze a fiúnak, hogy békén hagyja, a nő sem játszadozna a félrelépés gondolatával.
Én a srácot megkeresném és elmondanám neki, hogy amit tesz, azzal nem csak elcsábít, de rombol is.
Ha engem elkezdene valaki ostromolni, valószínűleg jelezném ezt a férjemnek és kifejezném nemtetszésemet. Persze ezzel egyidőben a másik férfinak is szólnék, hogy hagyjon békén, mert nem érdekel. Ha továbbra sem szállna le rólam, akkor valószínűleg nagy pofonnak lenne kis gazdája rövidesen. Biztos kapna egy-két jól célzott ütést, aztán elgondolkodna rajta, hogy megéri-e neki a dolog. A férjem nem az a típus, akivel érdemes ujjat húzni.
A ti esetetekben viszont más a dolog, mert a feleséged kapható a dologra. Ilyen esetben azt hiszem már mindegy, hogy te mit csinálsz, a feleséged eldöntötte, hogy mit akar, és ez nem te vagy, legalábbis nem egyedül szerepelsz a terveiben. Na már most itt neked kell eldöntened, hogy szükséged van-e egy csalfa menyecskére, vagy inkább keresel egy magadhoz méltót.
Fogadd meg a 25-ös tanácsát, TALÁN még segíthet.
Vagy költözz el, amíg nem tud dönteni egyértelműen a nejed. Sajnos ezt bebiktad :-(
Tudom, voltam a cipődben. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!