Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy fiatal...

Mit tegyek, ha egy fiatal pasas ostromolja a feleségemet hónapok óta?

Figyelt kérdés

Üdv, szeretnék tanácsot kérni a házasságomban adódó probléma miatt.

Feleségem hónapokkal ezelőtt megismert egy 25 éves pasast az öccse koncertjén. Valahogy megtudta a nevét és az elérhetőségét, és azóta elkezdte küldözgetni neki az sms-eket, már találkoztak is, ez nemrég jutott tudomásomra. Szeretnék véget vetni ennek a dolognak és kiiktatni a fiút az életünkből, mert 11 éve vagyunk házasok és van egy közös gyermekünk is.

Mit tanácsolnának, hogyan állítsam le őt, hogy ne kezdeményezzen tovább és lépjen ki az életünkből örökre?

2013. jan. 11. 16:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

#15, hát nem tudom, aki nekem ultimátumot ad, az többnyire eleve a vesztes fél is, rühellem, ha bárki is parancsolgatni akar, vagy feltételeket szab meg. (ezért állok hadilábon a vallásokkal is...)

Kérdező!

Én mondjuk meghívnám vacsorára az illetőt, ha már ilyen kitartó:) No, mert a legtöbb ilyen fazon attól, ha szemtől szemben ki kell állnia bepánikol, és eltiplizik. Ha ez az ember meg bátrabb ennél, akkor legalább kiismered a konkurrenciát, nem elhanyagolható előny a továbbiakra:) A legrosszabb, amit tehetsz, ha démonizálod, ezzel ugyanis te magad "növeszted" önmagad fölé.

2013. jan. 11. 17:24
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Sztem meg egy elkeseredett férfi az írása alapján aki reménykedik h a felesége akit ő még most is szeret, nem szeretett bele egy másik férfiba.

A kérdező am csak akkor lehet hibás ha a felesége elmondta neki h ez meg ez a gond és nem változtatott. Ha nem akkor ő nem hibás. Béna gyereknek anyja veri a...... Az én párom sem tudná kitalálni h épp mi bajom ha nem mondanám el és nem is tudna tenni ellene.

Na ha már a kompromisszumot is kizárták akkor vársz. Ha még pár hét múlva is tartja a kapcsolatot a pasassal akkor fogod magad szépen összepakolsz és lelépsz. Arra nem emlékszem h írtad-e h gyerek van, de hidd el a gyereknek is jobb mint azt látni h össze vagy törve. Főleg h ha rájön h mit csinál az anyja. Tapasztalat. Sajnos én is egy ilyen nő gyermeke vagyok. Jobban mondva csak voltam mert úgy meggyűlöltem h mióta elköltöztem semmilyen kapcsolatot nem tartok vele.

2013. jan. 11. 17:39
 23/39 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom, kinek címezte, de mivel nem ismerjük egymást, legyenszíves ne fröcsögjön a kérdésem alatt, ha nem tud használható tanácsot adni.
2013. jan. 11. 17:39
 24/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Szeretném rendbe hozni a dolgokat, részemről a válás semmiképpen sem jöhet szóba, csupán akkor, ha annyira elfajulnának a dolgok, hogy Ő ezt a megoldást látja a legjobbnak, de mindent megteszek, hogy erre ne kerüljön sor. Nem tudom,hogy versenyezzek egy nálam majdnem 20 évvel fiatalabb emberrel, de ennél többet nem tudok tenni, minthogy törődöm a családommal és megpróbálom higgadtan kezelni ezt a válságot.

Beszéltem vele erről természetesen, de nem ad egyértelmű választ arról, hogy van-e valami komolyabb érzése a férfi felé, állítása szerint ez egyoldalú. Ennek ellenére mégis találkozott vele és fogadja a hívásait.

2013. jan. 11. 17:45
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt hasonló szitu. A férjem magába zárkózott,hiába próbáltam vele beszélni, nem lehetett, falat épített maga köré. Eltelt így fél év és már nem tudtam,hogy mit csináljak? Otthon mindig csak a veszekedés várt,vagy a magány,hiába volt otthon,nem ért hozzám. Aztán belépett egy harmadik. Jól éreztem magam vele,ennyi. Amikor a férjem ugyanazt érezte,amit te,akkor ő választás elé állított. Nem dühöngött,nem kiabált,ezért is volt olyan ijesztő. Azt mondta,hogy döntsek. Ő akar,szeret,ne higyjem hogy az őj férfinak nincsenek hibái. Ő elfogadott engem és helyre akarja hozni. Megindító volt és helyretett. Sírtam/sírtunk. Másnap a harmadiknak kiadtam az útját. Nálunk ez 3hónapig tartott,nem csaltam meg.Azóta meg sem fordul ilyen a fejemben.Tudom,hogy a férjem mindig szeretni fog és szeret is.
2013. jan. 11. 17:46
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd meg az előző hölgy tanácsát, nekem is nagyon tetszik az a megoldás.

Valószínűleg a saját elképzelésed a házasságodról nem azonos a feleségedével. Egy nő, aki alapvetően nem csapodár típus, nem ugrándozik szíre szóra egy fiatal hapsihoz, ha a férjét szereti és minden rendben. Úgyhogy valami mégsincs rendben.

A másik pedig, ahogy az előző válaszoló írta, az ő férje is őt vette elő, nem a fiatal palit. Kérdező, te is férfi vagy, így tisztában kell lenned azzal, hogy egy férfit, akinek tetszik egy nő, nem fog visszatartani az a tény hogy a nő foglalt, ha látja hogy a nő vevő a közeledésére. Addig üti a vasat, amíg meg nem kapja amit akar. Így a nőnek kell leállítani!!!! Legalábbis én ezt tapasztaltam. Ha megkeresed a pasit, csak szánalmasnak fogsz tűnni.

Te annyit tehetsz, hogy egyenesen megmondod a feleségednek, nyafogás és zsarolás nélkül, hogy neked nem tetszik hogy itt legyeskedik az a fószer, ezért válasszon. Ha vele akar találkozgatni, akkor költözzön el. És hogy te szereted őt, és nem érted mi ez a mánia, és ha valami baja van veled, akkor hozzátok rendbe, és ne egy fiatal hapsihoz meneküljön.

34/N

2013. jan. 11. 18:09
 27/39 anonim ***** válasza:
49%

17.15-nek

1-eskétől

Tudom a zaklatás szó jelentését!

A kérdező viszont úgy írta le a sztorit,hogy én "csökkentéertelmű" teljesen úgy vettem le,hogy itt a pasi nyomul és senki nem tud tenni ellene.

Persze azóta már jöttek a bővebb infók,amiből te (talentum) már másra is következtethettél!:)

Nyílván már én is látom,hogy itt másról van szó...csak ezt a kedves kérdező lassacskán adagolta be nekünk!

Na remélem mára szerezhettem neked elég önigazolást,eszmei nagyságot illetőlen...:)

2013. jan. 11. 18:14
 28/39 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mit érez, vagy mit vár ettől a kapcsolattól a feleség, de vélhetően nem lenne semmi komoly belőle, már csak a fiú kora miatt sem és tekintve, hogy a kérdező felesége egy családos ember, feleség és anya.

Azt nem tudom, mennyi idős a feleség, gondolom, 30-as éveiben jár. Valószínűleg szép és vonzó nő, ha tetszik a fiataloknak, de egy 25 éves nem pont arra kalkulál, hogy a nő költözne hozzá válás után a gyerekkel.

Gondolom, légyottokat akar, vagy kiiktatni a tényt, hogy egy család áll mögötte. Azonban megértem a kérdező elkeseredettségét, mert ez az első alkalom, hogy egy harmadik bekavar és nyilván, ha lenne annyi esze a fiúnak, hogy békén hagyja, a nő sem játszadozna a félrelépés gondolatával.

Én a srácot megkeresném és elmondanám neki, hogy amit tesz, azzal nem csak elcsábít, de rombol is.

2013. jan. 11. 18:18
 29/39 anonim ***** válasza:

Ha engem elkezdene valaki ostromolni, valószínűleg jelezném ezt a férjemnek és kifejezném nemtetszésemet. Persze ezzel egyidőben a másik férfinak is szólnék, hogy hagyjon békén, mert nem érdekel. Ha továbbra sem szállna le rólam, akkor valószínűleg nagy pofonnak lenne kis gazdája rövidesen. Biztos kapna egy-két jól célzott ütést, aztán elgondolkodna rajta, hogy megéri-e neki a dolog. A férjem nem az a típus, akivel érdemes ujjat húzni.

A ti esetetekben viszont más a dolog, mert a feleséged kapható a dologra. Ilyen esetben azt hiszem már mindegy, hogy te mit csinálsz, a feleséged eldöntötte, hogy mit akar, és ez nem te vagy, legalábbis nem egyedül szerepelsz a terveiben. Na már most itt neked kell eldöntened, hogy szükséged van-e egy csalfa menyecskére, vagy inkább keresel egy magadhoz méltót.

2013. jan. 11. 18:55
 30/39 anonim ***** válasza:

Fogadd meg a 25-ös tanácsát, TALÁN még segíthet.

Vagy költözz el, amíg nem tud dönteni egyértelműen a nejed. Sajnos ezt bebiktad :-(

Tudom, voltam a cipődben. :-(

2013. jan. 11. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!