Mit lehetne kezdeni apámmal?
Szóvalaz van 5-6éve hogy apám ment szerencsejátékozni,kocsmába stb.És mindíg anyától kért pénzt.Eleinte még nem volt olyan vészes mert sosem kért naponta 300ft-nál többet.
De most már óránként kér pénzt anyától naponta van vagy 2000ft.Ígysem állunk valami jól anyagilag.Aztán amikor kér akkor a párbeszéd:
Nézzél már nekem egy kis pénzt.Nem nézek.Nézzél már csak pár forint kéne.Nem adok mert nincsen nemérted? Ezt játsszák vagy 5percig és végül anya mindíg ad neki pénzt.Ez naponta eljátszódik vagy 5-ször.Aztán anyám 16:00-ig dolgozik.Én fél3-kor itthon vagyok a suliból.Még le sem tettem a táskámat de már kéri tőlem a pénzt.Hiába nincsen de akkoris vagy 10percig idegesít hogy adjak már neki.Aztán végül feladja.
A pénz amit naponta kér az elmegy 200ft tippmixre a többit elissza a kocsmába.
Magam miatt nem aggódok mert keresetem nincs max zsebpénz ha van de azt meg gyűjtöm.Szóval én nagyon ritkán adok neki.De anyát sajnálom.Lehet hogy fél tőle és azért ad?Vagy mi?Mert már komolyan idegesítőek ezek a párbeszédek.Aztán persze anyám panaszkodik hogy nincs pénz nem fogok gépezni mert sokat fogyaszt stb.Egyszer már olyan ideges voltam rá hogy elmondtam neki kiabálva hogy nem a gép fogyaszt sokat mert az naponta csak 1-200ft(naponta 2-3óra) és hogyha nem adná be mindíg a derekát és nem menne el apámra 2-3000ft akkor már nem is lenne akkora pénzhiány.Erre persze jól leordított hogy én semmit nem értek ehez a ügyhöz , ne szóljak bele a felnőttek világába ne feleseljek stb.Aztán persze csodálkoznak hogy egész nap a szobában ülve hallgatom a zenét..
Szóval mit tehetnék?Mert már attól is félek hogy apám ha netán berúgna akkor elütné valami vagy összeverekedne vagy dolgoznék vele és meg akarna ütni.
(Bocsánat hogy hosszú lett de ki kellet magamból adni mindent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!