Mi a baja van mindenkinek ebbe a családba?
Elnézést, de ma eléggé kiakasztott a családom.
A párom nemrég jött haza külföldről, és megeggyeztünk a családban, hogy ide fog költözni, és itt fog dolgozni. (már van is munka kilátásban).
Ma apu elkezdett hisztizni mindenért hülyeségért:
* mert nem hagytam neki halfilét (ami ott volt az orra előtt), és mert én miért nem eszek, miért csak a páromat tömöm (ott ettem előtte)
* az is zavarta, puffogott, hogy a párom WC-re megy
* elmentünk anyuval bevásárolni, természetesen a párom nélkül mert apu féltékenységi jelenetet rendezett, és mivel nem volt képes előnkbe jönni, hogy segítsen a csomagokkal, felhívtam a páromat, és ez sem tetszett apunak (annyit kell tudni róla, hogy volt egy balesete, aminek következtében eléggé "meghülyült" a viselkedése)
Aztán ott van a testvérem, aki minden nap 8 körül bejön a szobánkba (mert anyu nála alszik), hogy tudjon beszélni a barátjával. Ez kb úgy zajlik le, hogy 2 - 3 órán keresztűl csak veszekednek, kötekednek, ami már teljesen kiborít engem. És mire le tudok feküdni ott van 12 óra.
Kis előzmények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kérlek adtok pár tanácsot.
A költözés kizárva bizonyos okok miatt.
Hát, ha lenne gyerekem én se örülnék, ha odaköltöztetné a barátját. Ettől függetlenül apád egy gyökér.
Miért nem kerestek albérletet, ha jól láttam 23-4 körül vagy, ebben a korban már játszik a meló.
Kedves Kérdező!
akkor most próbáld meg elképzelni fordítva:
Összeházasodtok, lakást vesztek.
Egyszer csak gondolnak egyet a szüleid, és odaköltöznek hozzátok.
Nektek meg kell húzódnotok egy szobában.
Minden megszokástok felborul. Még wécére sem mehetsz akkor, amikor általában szoktál. Erre mondta a nagynéném, mikor két hónapra hazaköltözött a lánya Hamburgból a férjével és a 3 fiával: "Az ember még el se finghatja magát, mert itt van a nyakát ez az idegen férfi".
Mert hiába a barátod, vagy a férjed, nekik idegen.
Lehet, hogy amúgy kedvelnék, jól elvolnának vele, de együtt lakni, az más.
Javult azóta valamit a helyzet? Szüleid megbékéltek pároddal? Vagy sikerült valamilyen kompromisszumos megoldásra jutni?
Én még arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi ideje vagytok együtt pároddal?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!