Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek új barátokat?

Hol keressek új barátokat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy vannak barátnőim de mind nagyon elfoglaltak. Az egyik egyetemre jár, a másik dolgozik, a harmadik munkát keres. Sajnos elfoglaltságuk miatt nem nagyon keresnek engem. Én keresem őket de ők csak ritkán keresnek engem. Ha egy héten egyszer beszélünk az már jó. Hiába járok most új suliba ott sem találtam senkit. Nehezen barátkozom, halkan beszélek lehet ezért nehéz barátkoznom. De az utcán menjek oda valakihez és kérdezzem meg mennyi az idő? Ti hol találtatok? Olyan jó azoknak akik minden nap beszélnek egymással, én csak régen tapasztaltam ilyet. Mások azzal vígasztalnak, hogy ez az élet rendje mindenki éli az életét ezért beszélünk ritkábban. 21/L
2013. jan. 10. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem zárkózottak vagyunk, hanem elfoglaltak. :)
2013. jan. 11. 06:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem írd meg melyik városban laksz, hátha van itt valaki a közelből! Hidd el rengetegen szeretnének barátokat találni :)
2013. jan. 11. 08:45
 13/15 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is hasonló helyzetben vagyok, nekem inkább fiú barátaim vannak sajnos, lányok nem nagyon. Budapesti vagyok! Ha van kedved írj :) 22/L

2013. jan. 11. 12:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát! Mindenkinek írtam aki azt mondta írhatok neki!

A suliban elég nehéz barátkozni én most szakmán vagyok (1 éves) mert már mindenkinek kialakult a baráti köre. Szoktam beszélgetni velük de nincs barátnőm közülük. Majd hátha szeptembertől egyetemen találok valakit :)

2013. jan. 11. 18:16
 15/15 anonim válasza:
nekem nem írtál :)
2013. jan. 11. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!