Szüleim külföldön élnek! Édesanyám angliába, édesapám sapanyolországba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ebből értetődő h elváltak! Én maradtam itt magyarországon és 19 éves vagyok, van egy csodaszép kislányom! Szüleim igéretet tettek arra h segitenek addig amig nem érettségizem le sőt kérték hogy addig ne menjek dolgozni és szigoruan tanuljak! Most meg itt állunk év kezdés előtt és apám kezeit mossa és nem akar semmiben sem segiteni! Szerelmem szülei támogatnak amiben csak tudnak de sajnos anyosom nagyon beteg! Szerintetek most mit tegyek? Gondolkoztam azon h feladom a tanulmányaimat és nem érdekel mit mondanak a szüleim! Itt van a kislányom és a kedvesem akik számomra a legkedvesebbek és szeretnék róluk gondoskodni, de ha elvégezném a sulit akkor meg több pénzt tudnék keresni egykor! Nem tudom mi tévő legyek, egy kicsit csalódott vagyok a szüleim miatt mert megigérték h segitenek most meg azt várják h a feleségem és annak a családja iskoláztasson be és tartson el! Ezt semmi képp nem engedhetem! sztetek mi lenne a legjobb megoldás!/Anyukám azért ment külföldre mert apám 8 éve elhagyott bennünket és nem birta egy keresetből fenntartani a házat,ezért nagyon örült is neki h kedvesemhez költözök h ők befogadnak mert nélkülük nem tudott volna kimenni dolgozni/2009. aug. 28. 11:16
11/14 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok
Ha felajánlotta, akkor fogadd el szerintem a segítséget, mert ha befejezed az iskolát, akkor találsz jobb munkát! De ígérd meg neki, és tartsd is be(!), hogy ha a jó iskolai végzettséggel találsz egy jó munkát, akkor fogsz nekik segíteni, mert ugye egy jobb keresetből már jobban lehet élni...és segíteni a családot (az apóst/anyóst, akik segíteni fognak)!
Amúgy a kislányod hány éves? És a feleséged dolgozik/fog dolgozni, ha a kislány már nagy lesz? Mert két keresettel még nagyobb az esély a jobb életre és a család segítésére.
Sok sikert neked! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Még csak 11 hónapos a kislányom és igen szeretne majd dolgozni a feleségem is!Már most keresgeti az itthoni munkákat!De elsősorban én szeretnék menni dolgozni és szeretnék mindent megadni a családomnak!Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást és nagyon jól esik h átérzitek a problémámat és segitettetek!Köszönöm!
2009. aug. 28. 23:22
13/14 anonim válasza:
Hülye vagy? Gimnazista vagy, gondolom még szakmád sincs, mégis hova a francba akarsz elmenni dolgozni? Miért kellett ilyen fiatalon gyerek? A feleséged is dolgozzon, manapság egy normális korú szülők sem tudják fenntartani magukat, muszáj mindkettőtöknek dolgozni, hogy el tudjátok tartani magatokat... tudom, az is munka amit a feleséged csinál, csak sajnos nem jár érte pénz.
14/14 A kérdező kommentje:
utolsónak!HÜLYE VAGY TE!Már bocs de a kislányomat senki sem bánthatja!A feleségem is dolgozni akar de ő még szpotat hiszen 11 hónapos a kicsi kincsünk!Nehogy már ő tartson el engem!ÁÁÁ!A szüleimtől sem várom de azt hiszem te nem olvastad végig amit irtam!Amig nappalin vagyok mindenképp fizetniük kellene és ha én nem nősültem volna meg akkor anyám nem tudott volna kimenni angliába tehát én ugy gondolom mindenképpen ők jártak igy jól!De én nem haragszom érte sem a feleségem de tudod ők igéretet tettek arra h fizetnek csak tanuljak és ne dolgozzak!Sztem én elvárhatrom h a feleségem és a családja tartson el engem???????
2009. aug. 31. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!